Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή: Αναρτήθηκε ο Συγκεντρωτικός Πίνακας Καλουμένων υποψηφίων ειδικότητας Υγειονομικού

Υπηρεσία Υγειονομικού Λιμενικού Σώματος
Φώτο Αρχείου / Υπηρεσία Υγειονομικού Λιμενικού Σώματος / Πηγή: hcg

Ανακοινώνεται ότι, την 10-11-2021, ημέρα Τετάρτη, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ο Συγκεντρωτικός Πίνακας Καλουμένων υποψηφίων του διαγωνισμού Κατάταξης Αξιωματικών στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας (Οδοντιάτρων και Ψυχολόγων) έτους 2021.

Οι υποψήφιοι οι οποίοι περιλαμβάνονται στον ανωτέρω Πίνακα πρέπει να παρουσιασθούν για ΥΨΟΜΕΤΡΗΣΗ στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (ΤΕΡΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΙΔΟΥ, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ), την 22-11-2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00.

Εν συνεχεία, όσοι επιτύχουν στη διαδικασία της Υψομέτρησης, προγραμματίζεται:

α) Να υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις την 25-11-2021, ημέρα Πέμπτη, στη Σχολή Λιμενοφυλάκων. Κατά την παρουσίασή τους οφείλουν να προσκομίσουν όλες τις προβλεπόμενες από την Προκήρυξη εργαστηριακές εξετάσεις/ γνωματεύσεις.

β) Να παραπεμφθούν στην Α.Ν.Υ.Ε., τις ημερομηνίες 26 και 30-11-2021, ημέρες Παρασκευή και Τρίτη αντίστοιχα, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά (Ακτή Μουτσοπούλου 66-68, ΠΕΙΡΑΙΑΣ).

Σχετικές λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν με νεώτερη σχετική ανακοίνωση, η οποία θα αναρτηθεί ομοίως στην ιστοσελίδα του Λ.Σ.– ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Οι υποψήφιοι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα πρέπει σε κάθε διαδικασία του διαγωνισμού να φέρουν το Δελτίο Ταυτότητάς τους. Επιπρόσθετα, κατά την παρουσίασή τους θα πρέπει να φέρουν προστατευτική μάσκα και να επιδείξουν Πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού τους ή Πιστοποιητικό νόσησής τους ή Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για COVID-19 [PCR (τελευταίων 72 ωρών) ή Rapid test (τελευταίων 48 ωρών)], σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Δείτε ακόμα...