Λιμενικοί: Συνάντηση της ΠΟΛ με τον Ά Υπαρχηγό του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ

ΠΟΛ - Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών
Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (ΠΟΛ), με δελτίο τύπου που εξέδωσε, ενημερώνει για τη συνάντηση που πραγματοποίησε χθες με τον Ά Υπαρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ), Αντιναύαρχο (Λ.Σ) Πούλη Κωνσταντίνο. Θυμίζουμε ότι χθες ανακοινώθηκε η ίδρυση της νέας Ομοσπονδίας Λιμενικών.

Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου παρακάτω:

Δελτίο τύπου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (ΠΟΛ)

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (ΠΟΛ) επισκέφτηκε την 1-10-20 τον Ά Υπαρχηγό ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχο (ΛΣ) Πουλή Κωνσταντίνο.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παρουσίαση της ΠΟΛ και των βασικών αρχών λειτουργίας της προβάλλοντας με σαφήνεια το συνδικαλιστικό πλαίσιο στο οποίο και προτιθέμεθα να κινηθούμε. 

Ο ‘Α Υπαρχηγός του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. τόνισε την σημασία της συνδικαλιστικής εκπροσώπησης των συναδέλφων και δήλωσε αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα αποβλέπει στη βελτίωση συνθηκών εργασίας όλων των συναδέλφων. 

Το Προεδρείο της Π.Ο.Λ ευχαριστώντας τον Α’ Υπαρχηγό εξέφρασε τη πεποίθησή του ότι η αγαστή συνεργασία της Ομοσπονδίας μας με τη Στρατιωτική ηγεσία μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να αποφέρει και αυτό θα αποτελέσει βασικό μας μέλημα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (Π.Ο.Λ.)

Δείτε ακόμα...