Λωρίδα της Γάζας: Ισραηλινός όλεθρος – Μια ολόκληρη οικογένεια Παλαιστινίων σφαγιάστηκε στις χθεσινές επιθέσεις

Βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας
Βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας / Πηγή: Reuters

Μια ολόκληρη παλαιστινιακή οικογένεια επτά μελών σφαγιάστηκε ανελέητα χθες το βράδυ από ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη που έπληξαν το σπίτι τους στο στρατόπεδο προσφύγων Shati στην πόλη της Γάζας.

Τα ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη F16 βομβάρδισαν το τριώροφο σπίτι της οικογένειας Abu Hatab σκοτώνοντας και τα επτά μέλη του, με εξαίρεση ένα μωρό ηλικίας ενός μηνός που επέζησε από θαύμα από τη βάρβαρη επίθεση του Ισραήλ. Στην επίθεση τραυματίστηκαν επίσης 25 άλλοι Παλαιστίνιοι πολίτες σε γειτονικά σπίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ομάδες πολιτικής άμυνας αναζητούν δυνητικούς θανάτους κάτω από τα συντρίμμια του κατεστραμμένου σπιτιού της οικογένειας Abu Hatab.

Ιατρικές ομάδες δήλωσαν ότι ένα μωρό που βγήκε από τα ερείπια είναι μέχρι στιγμής ο μόνος επιζών της τρομοκρατικής ισραηλινής σφαγής. Λέγεται ότι το μωρό υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να σώσει τη ζωή του.

Τα τελευταία στοιχεία αυξάνουν τον αριθμό των Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν από τη συνεχιζόμενη ισραηλινή επίθεση στη Γάζα σε 136.

Πηγή: Wafa

Δείτε ακόμα...