Λύσσαξε ο αντικομουνιστής Τζήμερος για να υπερασπιστεί την Ευρωπαϊκή Ένωση

Θάνος Τζήμερος
Πηγή: Eurokinissi

Λύσσαξε ξανά ο γνωστός αντικομουνιστής Τζήμερος. Αυτή τη φορά, αφορμή πήρε από την παρέμβαση των Ευρωβουλευτών του ΚΚΕ που μετέφεραν την αγωνία των 36.500 εργαζομένων του προγράμματος «Κοινωφελούς Εργασίας» και των οικογενειών τους, που πρόκειται να μείνουν στον δρόμο και χωρίς προοπτική επαναπρόσληψης.

Τι είναι αυτό που ξύπνησε τα αντανακλαστικά του φασιστοειδούς;

Ο σχολιασμός που έκανε αρθρογράφος σχετικά με την άρνηση του Επιτρόπου Απασχόλησης και Κοινωνικών Δικαιωμάτων, Ν. Σμιτ, να παρατείνει τις συμβάσεις των εργαζομένων. Ο συντάκτης χαρακτήριζε «κυνική» και «σχεδόν μονολεκτική» την απάντηση του Επιτρόπου.

Το γεγονός ότι ο Τζήμερος εχθρεύεται τους εργαζόμενους που διεκδικούν τη δουλειά τους το γνωρίζαμε. Άλλωστε κάθε φασιστοείδές, είτε φορά γραβάτα, είτε παραλλαγή από το Μοναστηράκι, δεν μπορεί να κρύψει το μίσος του για αυτούς που παράγουν τον πλούτο. Πόσο μάλλον εκείνους… που έχουν το θράσος να διεκδικούν και το δικαίωμα τους στην εργασία. Αυτό που μας είχε διαφύγει ήταν η υστερική προσπάθεια να υπερασπιστεί τον γραφειοκράτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η υπεράσπιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης δένεται αρμονικά με τα φασιστικά – αντικομουνιστικά «ιδεώδη» στο μυαλό του Τζήμερου. Ίσως είναι και το μόνο αντικειμενικά σωστό που μπορεί να συλλάβει το μυαλό του.

Αυτά, λοιπόν, ήταν αρκετά για να βρίσει το ΚΚΕ χρησιμοποιώντας ακόμη και ξεπερασμένο χυδαίο αντικομουνισμό. Οι υστερίες του, βγαλμένες από τους υπονόμους των Γερμανοτσολιάδων, της Χούντας και της Χρυσής Αυγής δεν πείθουν κανέναν.

Αλλά μιας και πιάνει στο στόμα του, τις ηρωικότερες σελίδες της ιστορίας αυτού του λαού…

Άντε και λόγω της ημέρας…

Του θυμίζουμε, για να κοιμάται ήσυχος (!?) τους στοίχους από τον ύμνο του Ελληνικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού:

Αντάρτης – Κλέφτης – Παλικάρι

Πάντα είναι ο ίδιος ο λαός

Μαρκόνης

Δείτε ακόμα...