Μ. Κομνηνάκα: Αυτό που πονάει την κυβέρνηση είναι ότι οι μεθοδεύσεις της δεν περνάνε στην κοινωνία η οποία στηρίζει τους αγρότες

Η κυβέρνηση από όταν ξεκίνησε αυτός ο μεγαλειώδης αγώνας έχει εφεύρει διάφορα. Όμως αυτά είναι που εξοργίζουν και προσβάλλουν τους αγρότες, τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα, μιλώντας στο «Open». 

Υπογράμμισε πως το πρόβλημα με τη σημερινή συνάντηση το δημιούργησε η κυβέρνηση. «Η κυβέρνηση ζήτησε να υπάρξει αντιπροσώπευση από όλη την Ελλάδα, από όλους τους τομείς, από όλους τους κλάδους και προϊόντα. Αυτό υλοποίησαν οι αγρότες», είπε. 

Απαντώντας δηκτικά στον κυβερνητικό βουλευτή που ήταν στην ίδια εκπομπή και αναπαρήγαγε όλη την κυβερνητική «κασέτα», τόνισε πως «το μόνο που δεν μας είπατε, κ. Καραγκούνη, είναι ότι δεν έχετε καρέκλες στο Μαξίμου να κάτσουν», αλλά «αν είναι να έρθουν εκπρόσωποι των βιομηχάνων βρίσκεται πολλές καρέκλες».

«Αυτό που πονάει την κυβέρνηση είναι ότι οι μεθοδεύσεις της δεν περνάνε στην κοινωνία. Η κοινωνία η ίδια στηρίζει τους αγρότες», οι οποίοι «δίνουν αγώνα επιβίωσης, δεν παίζουν», σημείωσε, συμπληρώνοντας πως «δεν μπορούν να γυρίσουν στα χωράφια τους εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους».

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...