Μ. Συντυχάκης: Να δοθούν απαντήσεις για τις υποκλοπές σε βάρος του ΚΚΕ

Συγκεκριμένα ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις από το 2016 για την υπόθεση των υποκλοπών στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ έθεσε ο βουλευτής του Κόμματος Μανώλης Συντυχάκης στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, στην οποία έχουν κληθεί ο πρώην πρόεδρος της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ Χρήστος Ζαμπίρας και τα μέλη των Ομάδων Ελέγχου της Αρχής για τις «συνακροάσεις» – υποκλοπές σε βάρος του ΚΚΕ, οι εισαγγελείς που χειρίστηκαν μέχρι τώρα την υπόθεση και οι υπεύθυνοι από την Κρατική Ασφάλεια, η οποία ενήργησε στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για την υπόθεση του ΚΚΕ.

Για προσχηματικούς λόγους αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τη συνεδρίαση που αφορά τις υποκλοπές σε βάρος του ΚΚΕ! Ζήτησαν να κληθεί ο νυν πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος με βάση την επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Επιτροπής Θανάση Μπούρα, ο οποίος απέρριψε το αίτημα ζητώντας νέα επιστολή όπου να αναφέρονται συγκεκριμένα θέματα προς συζήτηση. Το ΚΚΕ τάχθηκε υπέρ της κλήσης του Χρ. Ράμμου. Ωστόσο, με αφορμή αυτό το θέμα, που δεν αφορούσε τη σημερινή συνεδρίαση, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από τη συνεδρίαση επιχειρώντας να στρέψουν αλλού τη σημερινή συζήτηση.

Για σόου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης, σημειώνοντας πως η στάση του δείχνει ότι δεν έχει καμία διάθεση η υπόθεση των υποκλοπών σε βάρος του ΚΚΕ να φτάσει μέχρι τέλους.

Δείτε ακόμα...