Μ. Βρετανία: Χιλιάδες άνθρωποι στο κέντρο του Λονδίνου για αυξήσεις στους μισθούς και κατάργηση των «αντισυνδικαλιστικών» νόμων

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στο κέντρο του Λονδίνου για να διαδηλώσουν ενάντια στην ακρίβεια και το αυξημένο κόστος ζωής, απαιτώντας αυξήσεις στους μισθούς και κατάργηση των «αντισυνδικαλιστικών» νόμων

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στο κέντρο του Λονδίνου για να διαδηλώσουν ενάντια στην ακρίβεια και το αυξημένο κόστος ζωής, απαιτώντας αυξήσεις στους μισθούς και κατάργηση των «αντισυνδικαλιστικών» νόμων.

Παρά την έντονη βροχή, οι διαδηλωτές πορεύτηκαν κατά μήκος της όχθης του Τάμεση έως την πλατεία Τραφάλγκαρ, στο κεντρικό Λονδίνο, ζητώντας παράλληλα τη διενέργεια πρόωρων εκλογών.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν επίσης αντιρατσιστικές οργανώσεις, απαιτώντας την απομάκρυνση της Σουέλα Μπρέιβερμαν από τη θέση του υπουργού Εσωτερικών, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της περί «εισβολής μεταναστών», καθώς και να κλείσει το κέντρο κράτησης Μάνστον στο Κεντ.

(Πηγή: Guardian)

Δείτε ακόμα...