Για ακόμα μια φορά τίθεται η ζωή του λαού βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας της έλλειψης αντιπυρικής προστασίας σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
Μόλις εχθές μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη ΒΙΠΕ της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη με την περιοχή να μετατρέπεται σε θάλαμο τοξικών αερίων!
Σήμερα, Σάββατο, από το πρωί έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο παραγωγής πλαστικών ειδών στη Ριτσώνα Ευβοίας, με πυκνό μαύρο καπνό και μυρωδιά καμένου πλαστικού να έχει σκεπάσει την ευρύτερη περιοχή.

H πυρκαγιά είναι εντός της ΒΙΠΕ της Ριτσώνας σε μονάδα που γύρω της έχει μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
Η φορά του ανέμου αλλάζει συνεχώς και ακόμα μια φορά μια ολόκληρη περιοχή μετατρέπεται σε θάλαμος τοξικών αερίων.
Τη στιγμή που κατά τα γνωστά η κυβέρνηση έστειλε ως μόνο μέτρο προστασίας το 112 για να κλείσει ο κόσμος πόρτες και παράθυρα, καμία επίσημη οδηγία και ενημέρωση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής για τους εργαζόμενους που δουλεύουν στα εργοστάσια της περιοχής!







