Μάρκος Μπεκρής: Συνεχίζεται η απεργία κόντρα στους μηχανισμούς της εργοδοσίας

Λιμενεργάτες της COSCO: Γενική Συνέλευση Συνδικάτου ΕΝΕΔΕΠ 28/04/2022 - Νέο απεργιακό αγώνα ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα 29/04/2022
Λιμενεργάτες της COSCO: Γενική Συνέλευση Συνδικάτου ΕΝΕΔΕΠ 28/04/2022 – Νέο απεργιακό αγώνα ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα 29/04/2022

Τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που έστησαν κυβέρνηση και εργοδοσία κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΕΝΕΔΕΠ Μάρκος Μπεκρής, σημειώνοντας ότι με το πιστόλι στον κρόταφο και με την απειλή της απόλυσης ανάγκασαν εργαζόμενους να πάνε στο Χαϊδάρι και να επιβιβαστούν σε 4 πούλμαν, 65 άτομα. Σημείωσε ότι με το που είδαν τους συνάδελφους τους από την ΕΝΕΔΕΠ στο Χαΐδάρι, σκύψανε το κεφάλι και μπήκαν στο πούλμαν κλαίγοντας.

Δεν τα βάζουμε μαζί τους τόνισε ο Μ. Μπεκρής. Δε βάζουμε απέναντί μας κανένα συνάδελφο, κανέναν εργάτη, κανέναν αδελφό μας. Είναι παλικάρια οι περισσότεροι από αυτούς. Έχουμε δουλέψει μαζί τους και τους ξέρουμε. Όταν θα τελειώσει η βάρδια τους το βράδυ, θα τους χειροκροτήσουμε και ξέρω ότι θα μείνουν μαζί μας επεσήμανε.

Άλλωστε με όλο αυτό το όργιο καταστολής, βίας, τρομοκρατίας και ποινικοποίησης αυτό που κατάφεραν ήταν να αναγκάσουν να πάνε για δουλειά όλοι και όλοι 60 εργαζόμενοι πρόσθεσε ο Μ. Μπεκρής. Σημείωσε ότι αυτό το έχουμε ξαναδεί και στις 7 Φλεβάρη που οι λιγοστοί εργαζόμενοι που μπήκαν για δουλειά, μετά ήρθαν και πάλεψαν μαζί μας.

Αύριο, Εργατική Πρωτομαγιά το λιμάνι θα πλημμυρίσει και τα παιδιά αυτά και αύριο θα είναι μαζί μας τόνισε προσθέτοντας ότι όλο το λιμάνι αργά ή γρήγορα θα γίνει ΕΝΕΔΕΠ.

Δείτε ακόμα...