Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 1ο Διαδικτυακό Τουρνουά Σκάκι αστυνομικών από την Πρωτοβουλία Αστυνομικών

Με μεγάλη χαρά -όπως σημειώνει- η Πρωτοβουλία Αστυνομικών ανακοίνωσε την επιτυχημένη διεξαγωγή του 1ου Διαδικτυακού Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Σκάκι Αστυνομικών που διοργάνωσε.

Όπως αναφέρει, «ήταν η πρώτη φορά που έγινε απόπειρα για μια τέτοια διοργάνωση από την παράταξή μας, και χάρη σε όλους τους συναδέλφους που πήραν μέρος, στέφθηκε από επιτυχία! Το σκάκι έφερε πιο κοντά τους συμμετέχοντες συναδέλφους από διάφορες γωνιές της Χώρας μας, πράγμα που του δίνει τη μεγαλύτερη αξία. Μέσα στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, ελπίζουμε το τουρνουά να αποτέλεσε μια παρένθεση χαράς και διασκέδασης». Και προσθέτει:

«Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε σε δύο κορυφαίους αθλητές και συναδέλφους που μας τίμησαν ιδιαίτερα με τη συμμετοχή τους. Πρόκειται για τον Διεθνή Μαιτρ ΠΑΥΛΙΔΗ Αναστάσιο (ο οποίος ήταν και ο νικητής) και την Διεθνή Μαιτρ Γυναικών ΠΑΥΛΙΔΟΥ Αικατερίνη. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που έδωσαν μία νότα υψηλού επιπέδου στο τουρνουά μας!

Ένα πράγμα είναι βέβαιο, ότι αντίστοιχα τουρνουά θα επαναληφθούν στο μέλλον, όπως άλλωστε ζητήθηκε! Ακονίστε… τις Βασίλισσες και να είστε σε αναμονή!»

Δείτε ακόμα...