Με επιστολή τους φαντάροι χαιρέτισαν τη μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πάτρα

,

Τη μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πάτρα χαιρέτισαν με επιστολή τους οκτώ φαντάροι από την περιοχή, που σήμερα υπηρετούν τη θητεία τους.

Αναφέρουν συγκεκριμένα:

«Παρότι δεν μπορούμε να βρισκόμαστε ανάμεσά σας, η καρδιά και το μυαλό μας βρίσκεται εκεί, μαζί σας, δίπλα σας. Όλοι στη μάχη, όπου κι αν βρισκόμαστε, για να φτάσουμε το Κόμμα μας όσο ψηλότερα γίνεται.

Εμείς που σήμερα υπηρετούμε τη θητεία μας απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους μας, για να πάμε στην κάλπη την Κυριακή 21 Μάη με ψηλά το κεφάλι, ενισχύοντας το ΚΚΕ. Γιατί είναι το μόνο Κόμμα που καθημερινά, μέσα και έξω από τη Βουλή, παλεύει για τα δικαιώματα των νέων στρατευμένων, των εργαζομένων και της νεολαίας. Γιατί είναι το μόνο Κόμμα που στέκεται ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που έχουν καταντήσει τη χώρα μας ένα απέραντο αμερικανονατοϊκό στρατόπεδο. Που παλεύει ενάντια στην εγκατάσταση πυρηνικών στη βάση του Αράξου.

Παίρνουμε δύναμη από το νικηφόρο αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών και τη σαρωτική νίκη της “Πανσπουδαστικής” και στην Πάτρα, δίνουμε τη μάχη ώστε να γίνει το μεγάλο βήμα με ακόμα πιο δυνατό το ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές. Μόνοι τους και όλοι μας, για να έχουμε ελπίδα από την επόμενη των εκλογών, για να δυναμώσουν οι αγώνες μας! Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους!».

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...