Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και κοπή πίτας που διοργάνωσε η ΚΕ του ΚΚΕ για το προσωπικό των ΕΔ και των ΣΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΣΕΦ η συνεστίαση και η κοπή της πίτας που οργάνωσε το Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Στον κατάμεστο χώρο που φιλοξένησε τη συνεστίαση, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, απόστρατοι και εν ενεργεία άντρες και γυναίκες των ΕΔ και των ΣΑ, μοιράστηκαν στιγμές χαλάρωσης με καλό φαγητό και ποτό, εξαιρετική μουσική από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη» (μπουζούκι: Γιάννης Τόλιος Γιώργος Χαραλάμπης, πιάνο: Γιώργος Αναστασόπουλος, κιθάρες: Καλλικράτης Μπουρδάρας, Χρήστος Σταυρίδης, τύμπανα: Δημήτρης Φωτόπουλος, τραγούδι: Μίνα Ψυχιά, Σταύρος Ξένος, Νίκος Μποφίλιος), ενώ με τα δημοτικά τους ξεσήκωσαν οι «Ζυγιά Αντράλα» (τραγούδι: Κώστας Καντζιλιέρης, κλαρίνο: Βαγγέλης Βασίλειου, λαούτο: Γιάννης Έρης, βιολί: Αποστόλης Θεοδώρου, κρουστά Παύλος Κασσής).

Το καλωσόρισμα στην 8η κατά σειρά ετήσια συνεστίαση του Τμήματος έκανε ο Ν. Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης εν αποστρατεία και βουλευτής του Κόμματος. «Κάθε χρόνο και περισσότεροι, κάθε χρόνο και πιο δυνατοι» σημείωσε και ευχαρίστησε θερμά τις ενώσεις και τους φορείς που παρέστησαν, και ξεχωριστά τους στρατευμένους.

Στην συνεστίαση παρευρέθηκε και μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας. Ξεχωριστό στιγμιότυπο στην εκδήλωση, όταν ο Χρ. Σχοινάς, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών περιφερειακής ενότητας Φθιώτιδας δώρισε στον Δημήτρη Κουτσούμπα μια γκλίτσα με σκαλισμένη τη μορφή του αρχικαπετάνιου του ΕΛΑΣ, Άρη Βελουχιώτη. 

Στη συνεστίαση χαιρετισμό ακόμη απεύθυναν οι:

Τάνια Παληκαρώνα, γιατρός, ακτινοφυσικος του 401 ΓΣΝΑ

Κώστας Κυράνης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών

Βάιος Τσαπρούνης, υπολοχαγός υλικού πολέμου – πυροτεχνουργός

Γιώργος Κυριακάκης, αντισυνταγματάρχης Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ)

Βασίλης Γιαννάκος, υπαρχιπυροσβέστης, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αττικής

Ανέστης Τσουκαράκης, πρόεδρος πανελλήνιας Ομοσπονδίας αποστράτων στρατιωτικών

Γιώργος Παλιούρας, υποστράτηγος εν αποστρατεία της αστυνομίας

Σάββας Θοδωρής, υποστράτηγος πυροσβεστικού σώματος, υπαρχηγός εν αποστρατεία

Τέλος να σημειωθεί ότι με επιστολή τους χαιρέτησαν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (Σ.Ο.Ε.Δ) όπως επίσης και ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μόνιμων Υπαξιωματικών (ΣΑΣΜΥ).

Δείτε ακόμα...