Με μία εκ των Ομόνοιας ή Ερυθρού Αστέρα στα play-off του CL o Ολυμπιακός – Κόντρα στη Σεντ Γκάλεν η ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό του EL

Τον νικητή του ζευγαριού Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα play-off του ChampionsLeague, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (1/9) στη Νιόν της Ελβετίας.

Μία χώρα, στην οποία θα κληθεί να ταξιδέψει η ΑΕΚ που κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στις 24 Σεπτεμβρίου σε νοκ-άουτ παιχνίδι τη Σεντ Γκάλεν στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του EuropaLeague.

Σε ό, τι αφορά τους «ερυθρόλευκους», υπενθυμίζεται ότι στην εν λόγω φάση τα ματς θα είναι διπλά. Το πρώτο εξ αυτών θα διεξαχθεί στις 22 ή 23 Σεπτεμβρίου -με τους Πειραιώτες να είναι γηπεδούχοι-, ενώ το δεύτερο στις 29 ή 30 του ίδιου μήνα.

Τέλος, γνωστοποιήθηκαν και οι αντίπαλοι του Άρη και του ΟΦΗ στον 3ο προκριματικό του EL, σε περίπτωση που οι δύο ελληνικές ομάδες αποκλείσουν τις Κόλος Κοβάλιβκα και Απόλλωνα Λεμεσού, αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν τη Ριέκα στην Κροατία, ενώ οι Κρητικοί θα υποδεχτούν τον νικητή του ζευγαριού Χάμαρμπι-Λεχ Πόζναν. Αμφότεροι οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 24 Σεπτεμβρίου.

Δείτε ακόμα...