Με συλλαλητήρια δώσανε συνέχεια οι Φοιτητικοί Σύλλογοι για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη

Το σύνθημα «στέρεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή – η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί!», αντηχεί στο κέντρο της Αθήνας, καθώς οι Φοιτητικοί Σύλλογοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις για το έγκλημα στα Τέμπη.

Φοιτητές και φοιτήτριες διαδηλώνουν και ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουν να συγκαλυφθεί και να ξεχαστεί το έγκλημα. 

«Κέρδη βαμμένα στων φοιτητών το αίμα», «τα κέρδη τους – οι νεκροί μας», «προδιαγεγραμμένο έγκλημα κι οι ένοχοι γνωστοί, ποτάμι να τους πνίξει να γίνει η οργή» και «στείλε όταν φτάσεις, δεν έφτασε ποτέ, εκδίκηση θα πάρουμε για σένανε μικρέ», είναι τα συνθήματα που φωνάζουν οι φοιτητές.

Θεσσαλονίκη

Μαχητική πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης φοιτητικοί σύλλογοι της πόλης, δίνοντας συνέχεια στις πολύμορφες πρωτοβουλίες για το έγκλημα στα Τέμπη.

Με συνθήματα όπως «κέρδη βουτηγμένα στων φοιτητών το αίμα» και «στείλε όταν φτάσεις, δεν έφτασε ποτέ, εκδίκηση θα πάρουμε για σένανε μικρέ», οι φοιτητές και οι φοιτήτριες ξεκαθάρισαν πως δεν θα επιτρέψουν τη συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη.

Η πορεία ξεκίνησε από την Κάμαρα και κατέληξε στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ, όπου και είναι προγραμματισμένη σύσκεψη συντονισμού των Φοιτητικών Συλλόγων της πόλης.

Δείτε ακόμα...