Μεσσηνία: Αύριο η μηχανοκίνητη πορεία στην 120 ΠΕΑ

Διεθνές Κέντρο Αεροπορικής Εκπαιδεύσεως Καλαμάτας
Διεθνές Κέντρο Αεροπορικής Εκπαιδεύσεως Καλαμάτας

Μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στη μηχανοκίνητη πορεία προς την 120 ΠΕΑ, αύριο Τετάρτη, με εκκίνηση στις 7.30 μ.μ. από το πάρκινγκ της λαϊκής αγοράς Καλαμάτας, απευθύνουν το Συνδικάτο Οικοδόμων και η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας.

Απαιτούν να διακοπεί κάθε στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ και να αποχωρήσει από το αεροδρόμιο της 120 ΠΕΑ η εταιρεία ισραηλινών συμφερόντων, ενώ το κάλεσμα συνυπογράφουν τα σωματεία Υπαλλήλων Ιδ. Τομέα, Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ, Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων, Εργαζομένων ΔΕΥΑ, Φαρμακοϋπαλλήλων, Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών, Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΕ Μεσσηνίας, το παράρτημα Καλαμάτας Συνταξιούχων ΔΕΚΟ Τραπεζών και η Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας.

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών από τους εργαζόμενους και τον λαό του νομού και ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://shorturl.at/Y28JN.

Δείτε ακόμα...