Μεσσηνία: Θρίλερ με την εξαφάνιση νεαρού ζευγαριού Γερμανών

Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή - Παράκτιο περιπολικό υψηλών ταχυτήτων
Φώτο Αρχείου / Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή – Παράκτιο περιπολικό υψηλών ταχυτήτων / Πηγή: Eurokinissi

Εξαφανισμένο είναι εδώ και μερικές ημέρες ένα νεαρό ζευγάρι Γερμανών στη Μεσσηνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το tharrosnews, κάτοικος του Λαγκούβαρδου αναφέρει στο τοπικό μέσο ότι από την Τετάρτη δεν έχει δώσει σημάδια ζωής το νεαρό ζευγάρι Γερμανών που ξεκίνησε από την παραλία της περιοχής για να φτάσει στη νήσο Πρώτη, όπως οι ίδιοι του είχαν πει.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του κατοίκου, ο καιρός ήταν κακός και τους συμβούλεψε να μην δοκιμάσουν να φτάσουν στο νησί αλλά αυτοί ήταν αποφασισμένοι ότι θα καταφέρουν να πάνε με τα κανό τους, αφήνοντας παρκαρισμένο το αυτοκίνητό τους, κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον κεντρικό δρόμο.

Οπως αναφέρει το τοπικό μέσο, το ζευγάρι δεν έχει εμφανισθεί και το αυτοκίνητό τους παραμένει αμετακίνητο στο σημείο.
Αναζητούν τις οικογένειες του ζευγαριού

Σύμφωνα με ό,τι σημειώνει ο κάτοικος στο tharrosnews, την Πέμπτη ενημέρωσε Λιμεναρχείο και Αστυνομία αλλά λόγω του καιρού που δεν ήταν καλός, ήταν αδύνατον να ξεκινήσουν εκείνη τη στιγμή έρευνες.

Την Παρασκευή καΐκι πήγε μέχρι τη νήσο Πρώτη, ήλεγξε το νησί, αλλά πουθενά δεν εντοπίστηκε το ζευγάρι και ούτε καν το κανό τους. Από την πλευρά του Λιμεναρχείου, έγιναν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή, αλλά χωρίς να εντοπισθεί κάτι, ενώ ακόμα και τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση των αρχών για εξαφάνιση από την οικογένεια ή την Πρεσβεία.

Σύμφωνα με το tharrosnews, οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ μέσω Πρεσβείας έχει ξεκινήσει η αναζήτηση των οικογενειών τους.

Δείτε ακόμα...