Μεξικό: Μακελειό με άγρια επεισόδια και διακοπή αγώνα – Αναφορές για 17 νεκρούς

Περιστατικά άγριας βίας σε αγώνα στο Μεξικό
Περιστατικά άγριας βίας σε αγώνα στο Μεξικό / Πηγή: Twitter

Σκληρές είναι οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου, με τα επεισόδια στην αναμέτρηση Κουερετάρο-Άτλας για το πρωτάθλημα του Μεξικό.

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επεισόδια μεταξύ οπαδών, κατά τη διάρκεια αγώνα της μεξικανικής Football League, που διακόπηκε στο Κερέταρο.

Η Μεξικανική Liga ανακοίνωσε τη διακοπή όλων των αγώνων που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την Κυριακή στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Μεξικού.

Οι συμπλοκές στην κερκίδα ξεκίνησαν στο 63ο λεπτό του αγώνα. Οι λιγοστοί άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου άφησαν το κοινό να καταφύγει στον αγωνιστικό χώρο, που προκάλεσε την άμεση διακοπή της συνάντησης.

«Οι υπεύθυνοι για την έλλειψη μέτρων ασφαλείας στο γήπεδο θα τιμωρηθούν υποδειγματικά», αντέδρασε ο πρόεδρος της μεξικανικής Football League, Μίκελ Αριόλα.

Ωστόσο, σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται φθάνουν από το Μεξικό από τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι της Κερετάρο με την Άτλας.

Σύμφωνα με αυτές, από τα επεισόδια υπάρχουν 17 νεκροί, κάτι που τουλάχιστον για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται από κάποια επίσημη Αρχή.

Πάντα σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, και η μόνη πληροφορία που φέρεται να προέρχεται από επίσημη Αρχή είναι πως ο αριθμός των τραυματιών είναι τουλάχιστον 22 άτομα.

Πηγή: CNN

Δείτε ακόμα...