Μήνυμα… αποχαιρετισμού από τον Πιτίνο στον Παναθηναϊκό

Pitino_pao
Πηγή: Eurokinissi

Πρόωροι… τίτλοι τέλους φαίνεται πως μπαίνουν στη συνεργασία του Ρικ Πιτίνο με τον Παναθηναϊκό.

Ο 68χρονος προπονητής ευχαρίστησε τη Δευτέρα (17/3) μέσω ενός ποσταρίσματός του στο twitter τους ανθρώπους και τους παίκτες των «πρασίνων». Δείχνοντας ότι -μάλλον- τελικά η δεύτερη παρουσία του στους Πρωταθλητές Ελλάδας θα εκπνεύσει αρκετά νωρίτερα από το καθορισμένο. 

«Ευχαριστώ τον ιδιοκτήτη, το επιτελείο και τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν θα μπορούσα να αγαπήσω μια χώρα και μια ομάδα περισσότερο. Σας ευχαριστώ. Είστε οι καλύτεροι», έγραψε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος τεχνικός.

Υπενθυμίζεται, ότι το περασμένο Σάββατο (14/3) το Κολλέγιο Αϊόνα ανακοίνωσε τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος είχε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2021, ως τον νέο του τεχνικό για την επόμενη σεζόν. Με τον τελευταίο, βέβαια, να δεσμεύεται ύστερα ότι θα παραμείνει προπονητής του «τριφυλλιού»  μέχρι και το τέλος της φετινής (εφόσον εκείνη συνεχιστεί, εξαιτίας του κορονοϊού).

Οπότε, είτε το εν λόγω μήνυμα δεν πρόκειται για αποχαιρετιστήριο, είτε ο Αμερικανός Hall of Famer αποφάσισε για τους δικούς του λόγους (ίσως να θεωρεί ότι δεν θα ολοκληρωθούν οι τρέχουσες ευρωπαϊκές διοργανώσεις) να «σπάσει» το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».

.

Δείτε ακόμα...