Μητσοτάκης από Έβρο: “Δεν θα περάσει κανείς παράνομα”

Μητσοτάκης-Έβρος

Με την επίσκεψη στρατιωτικών μονάδων και φυλακίων ξεκίνησε η παρουσία Μητσοτάκη στον Έβρο. Ο Κ. Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα προς τον Ερντογάν ότι η Ελλάδα δεν εκβιάζεται. Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης προς τα στελέχη ότι κάνουν ακριβώς αυτό που πρέπει.

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε επίσης και χαιρέτισε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

«Δεν θα περάσει κανείς παράνομα στη χώρα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ συνομιλώντας με αξιωματικούς τόνισε: «Να στείλουμε, εδώ, από τον Έβρο μήνυμα. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να εκβιαστεί από κανέναν ο οποίος θέλει να χρησιμοποιεί κατατρεγμένους ανθρώπους για να εξυπηρετήσει τους δικούς του σκοπούς. Έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό το οποίο γίνεται, χαίρομαι που βλέπω ότι το ηθικό είναι στην κυριολεξία ακμαιότατον. Σας έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνετε ακριβώς αυτό το οποίο πρέπει. Τίποτα λιγότερο. Αυτό μας γεμίζει όλους με πάρα πολλή σιγουριά, να μπορεί ο καθένας να κάνει τη δική του δουλειά. Και πάλι συγχαρητήρια».

Ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, ενημερώθηκε για την κατάσταση στην περιοχή και τα επιχειρησιακά σχέδια.

Δείτε ακόμα...