Ν. Αμπατιέλος: Ο λαός και η νεολαία των εργατογειτονιών να κάνουν την έκπληξη δυναμώνοντας το ΚΚΕ

Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του Κ.Σ. της ΚΝΕ και μέλος του Π.Γ της ΚΕ του ΚΚΕ

Η νεολαία μπορεί να κάνει στις κάλπες των βουλευτικών εκλογών ό,τι έκανε και στις φοιτητικές εκλογές που ανέδειξε την «Πανσπουδαστική ΚΣ» πρώτη δύναμη πανελλαδικά, στέλνοντας ελπιδοφόρο μήνυμα, τόνισε ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιά, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον «Real FM».

Όπως σημείωσε, οι νέοι που ζουν στο πετσί τους την πολιτική των κυβερνήσεων, όπως για παράδειγμα όσοι δουλεύουν στην τουριστική σεζόν, πρέπει να δυναμώσουν το κόμμα που στήριξε, στηρίζει και θα στηρίζει τους αγώνες για τα δικαιώματά τους, το ΚΚΕ.

Ειδικά για τους νέους που δουλεύουν στον τουρισμό, ο Ν. Αμπατιέλος επισήμανε ότι πρέπει να κάνουν κριτήριο ψήφο την άρνηση των άλλων κομμάτων στην τροπολογία που κατέθεσε το ΚΚΕ για να ψηφίσουν από τον τόπο εργασίας τους.

Ακόμα, κάλεσε τον λαό και τη νεολαία να κάνουν την έκπληξη παντού, ειδικά σε εργατογειτονιές όπως του Πειραιά που οι κομμουνιστές όλα τα χρόνια έχουν πρωτοστατήσει, στο λιμάνι, στη Ζώνη για δουλειά με δικαιώματα και αξιοπρέπεια, να ενισχύσουν το ΚΚΕ που θα είναι το δυνατό αντίπαλο δέος στην επόμενη κυβέρνηση θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη.

Δείτε ακόμα...