Ν. Καραθανασόπουλος: Επιβεβαιώνεται η μεθοδευμένη επιχείρηση συγκάλυψης των υποκλοπών στην έδρα του ΚΚΕ

EUROKINISSI

Το ΚΚΕ αποχώρησε από τη σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές, μετά την απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να κλείσει άρον – άρον τον κατάλογο των προσώπων που εμπλέκονται στις υποθέσεις όλων των παρακολουθήσεων.

Σημειώνεται πως δεν έχει κληθεί ούτε ένας από τους μάρτυρες που έχει ζητήσει το ΚΚΕ. Ενώ είχε απαιτήσει να κληθούν οι πάροχοι των τηλεφωνικών εταιρειών, παρ’ όλα αυτά η κυβερνητική πλειοψηφία δεν κάλεσε κανέναν, ενώ εκκωφαντική ήταν – ως προς τη λίστα – η σιωπή των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και των άλλων αστικών κομμάτων. 

Σε σημερινή του δήλωση ο Νίκος Καραθανασόπουλος για την Εξεταστική Επιτροπή για τις υποκλοπές αναφέρει: «Αποχωρήσαμε από τη συνεδρίαση για την εμμονή της πλειοψηφίας να μην καλέσει άλλους μάρτυρες για την υπόθεση της παρακολούθησης του τηλεφωνικού κέντρου του ΚΚΕ, του κ. Ανδρουλάκη και του κ. Κουκάκη. Συνεχίστηκε η προσπάθεια συγκάλυψης και εμείς θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τον ελληνικό λαό για την υπόθεση αυτή». 

Τις επόμενες μέρες, η Επιτροπή θα συνεδριάσει για καθαρά διαδικαστικά θέματα και για την έκδοση των πορισμάτων για τις υποθέσεις. 

Δείτε ακόμα...