Ν.Καραθανασόπουλος: Η ΝΔ βρήκε άλλη μία φορά την ευκαιρία να προχωρήσει σε αντικομμουνισμό, δίνοντας χαρακτηριστικά στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν τα έχει

Σε νέο μπαράζ αποπροσανατολισμού βρήκαν την ευκαιρία να επιδοθούν ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με τις δηλώσεις Τζανακόπουλου και μάλιστα την ώρα που κλιμακώνεται η επίθεση απέναντι στους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου στο όνομα της διαχείρισης της νέας καπιταλιστικής κρίση. Αυτό επισήμανε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ1, το πρωί της Μ. Τετάρτης, σχολιάζοντας το θέμα και την κάλπικη αντιπαράθεση που βλέπουμε. 

Υπενθύμισε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -και αυτό το ξέρει η ΝΔ- όχι μόνο δεν συγκρούστηκε με τα κέντρα της πραγματικής οικονομικής και πολιτικής εξουσίας, με την ΕΕ, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, αλλά αντίθετα υπηρέτησε πιστά αυτή την πολιτική, όπως και τη συνέχεια των αντιδραστικών αλλαγών στο αστικό κράτος, που είχαν ξεκινήσει από προηγούμενες κυβερνήσεις και αυτή τη σκυτάλη παρέδωσε.

Δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις, επισήμανε ο κομμουνιστής βουλευτής και πρόσθεσε πως η ΝΔ βρήκε άλλη μία φορά την ευκαιρία να προχωρήσει και σε αντικομμουνισμό, δίνοντας χαρακτηριστικά στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν τα έχει. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα που υπηρετεί πιστά το αστικό κράτος και τη δικτατορία του κεφαλαίου, όπως κάνει και η ΝΔ, κατέληξε ο Ν. Καραθανασόπουλος.

Ετικέτες: , ,

Δείτε ακόμα...