“Να αποχωρήσει το αμερικανικό αεροπλανοφόρο απ’ τα ελληνικά χωρικά ύδατα”

Συνεκπαίδευση μονάδων του ΠΟλεμικού Ναυτικού με το αεροπλανοφόρο Αϊζενχάουερ

Στις μέρες μας υπάρχουν πιο πολλές αποδείξεις από ποτέ ότι η βαθύτερη εμπλοκή στα σχέδια του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών μόνο δεινά φέρνει στο λαό μας! Ειδικά, σε μια περίοδο που οι ανάγκες για την υγεία του λαού μας είναι τεράστιες είναι προκλητικό να δίνονται δισεκατομμύρια για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ.

Είναι προκλητικό, όταν με ευθύνη όλων αυτών το Αιγαίο γέμισε με “αμφισβητούμενες” γκρίζες ζώνες και η τουρκική επιθετικότητα χαίρει κάλυψης αλλά και υποστήριξης, να μας παρουσιάζουν τη παρουσία Αμερικανικών στρατευμάτων στη χώρα μας σας παράγοντα ειρήνης και ασφάλειας, ακόμα και ανάπτυξης.

Αναβάθμιση στη παρουσία αυτή αποτελούν όλες οι εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος, ιδιαίτερα με τη συμμετοχή της χώρας μας στην γενικευμένη γιγάντια προβα πολέμου – άσκηση του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη, Defender 21. Στα πλαίσια αυτά σουλατσάρουν στη χώρα μας μια σειρά φονικά όπλα των ιμπεριαλιστών, με πιο γνώστη περίπτωση αυτή του “διάσημου” αεροπλανοφόρου USS Dwight D. Eisenhower στη βάση της Σούδας στη Κρήτη (πλοίο με τεράστιο ρόλο σε όλες τις εγκληματικές επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή απο το 1988 και μετά).

Εκφράζω και εγώ με τη σειρά μου την έντονη διαμαρτυρία μου! Να αποχωρήσει άμεσα το αεροπλανοφόρο από τα ελληνικά χωρικά ύδατα, δεν έχουν καμία δουλειά οι δολοφόνοι των λαών στη χώρα μας!

Να σταματήσει τώρα η υποστήριξη με κάθε τρόπο που δίνει η χώρα μας στη πρόβα πολέμου που διεξάγεται αυτή τη περίοδο.

Να κλείσουν όλες οι βάσεις του θανάτου!

Αποδέσμευση τώρα από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ με τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του!

Γκισγκίνης Γιώργος
Φαντάρος ΕΛΔΥΚ

Ετικέτες: , ,

Δείτε ακόμα...