395 ΕΑΡΜΕΘ: Να παρθεί πίσω η τιμωρία σε βάρος του συναδέλφου μας καταδρομέα

ΤΑΜΣ «ΚΟΛΟΣΣΟΣ», στο Πεδίο Βολής-Ασκήσεων «ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ» στη Ρόδο, 1η Δεκεμβρίου / Πηγή: EUROKINISSI

Να παρθεί τώρα πίσω η τιμωρία σε βάρος του συναδέλφου μας καταδρομέα που υπηρετεί την θητεία του στο νησί της Ρόδου“, ζητούν με επιστολή τους στρατιώτες από την 395 ΕΑΡΜΕΘ στη Ρόδο.

Αναφέρουν αναλυτικά:

“Μια απόφαση που του δίνει 20 μέρες φυλάκιση επειδή τόλμησε να εκφράσει τη γνώμη του για τις αποφάσεις της σημερινής κυβέρνησης, όπως και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων για την πολιτική που ακολουθούν εις βάρος του λαού, στις κατευθύνσεις της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ.

Αυτή η απόφαση έρχεται σε μια περίοδο που η Τούρκικη προκλητικότητα έχει φτάσει στο σημείο να αμφισβητεί ακόμη και την κυριαρχία της Κρήτης, που η σημερινή κυβέρνηση στέλνει και ξανά στέλνει εξοπλισμό στην Ουκρανία, την στιγμή που μας λένε ότι πρέπει να νιώθουμε ασφαλείς γιατί έχουμε ισχυρούς συμμάχους και αυτοί οι “σύμμαχοι” τελικά πουλάνε αεροπλάνα στην Τουρκία.

Την ίδια λοιπόν στιγμή λένε ότι δεν πρέπει να μιλάς για όλα αυτά και μάλιστα σε τιμωρούν.

Αναρωτιόμαστε, τόσο πολύ πειράζει την κυβέρνηση η εναντίωση στο ΝΑΤΟ; Tόσο πολύ πειράζει η αλληλεγγύη μεταξύ των λαών; Tην ανάγκη να αγωνιστούμε σήμερα για αυτά ανέδειξε μέσα από την επιστολή του ο συνάδελφος μας.

Κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να έχουμε γνώμη, ούτε και να την εκφράζουμε. Δεν θα κάνουμε τη χάρη ούτε στην σημερινή αλλά ούτε και σε καμία άλλη κυβέρνηση όπως όλες αυτές που πέρασαν που θέλουν στρατιώτες με σκυμμένο κεφάλι και φοβισμένους.

Απαιτούμε να παρθεί τώρα πίσω αυτή η απαράδεκτη τιμωρία σε βάρος του συναδέλφου μας καταδρομέα.

Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έχουν δικαιώματα πολιτικά.

Στρατιώτες της 395 ΕΑΡΜΕΘ, Ασπρη Πέτρα, Ρόδος “

Δείτε ακόμα...