Να σταματήσει η συμφωνία με το Ισραήλ για το αεροδρόμιο της Μεσσήνης

Διεθνές Κέντρο Αεροπορικής Εκπαιδεύσεως Καλαμάτας
Διεθνές Κέντρο Αεροπορικής Εκπαιδεύσεως Καλαμάτας

Να σταματήσει η συμφωνία με το Ισραήλ για το αεροδρόμιο της Μεσσήνης απαίτησαν εργαζόμενοι και κάτοικοι της Καλαμάτας με μηχανοκίνητη πορεία που πραγματοποίησαν την Κυριακή.

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ και την εμπλοκή της Ελλάδας πραγματοποίησαν την Κυριακή το απόγευμα εργατικά σωματεία και φορείς της Μεσσηνίας.

Η αυτοκινητοπομπή διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας και κατέληξε στο αεροδρόμιο της Πολεμικής Αεροπορίας στη Μεσσήνη, που με την απαράδεκτη συμφωνία των κυβερνήσεων Ελλάδας – Ισραήλ αποτελεί διεθνές κέντρο εκπαίδευσης ΝΑΤΟικών πιλότων.

Εκπρόσωποι των σωματείων και της Επιτροπής Ειρήνης Μεσσηνίας κατέθεσαν ψήφισμα στον Αξιωματικό Υπηρεσίας του αεροδρομίου, καταγγέλλοντας τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης, που στηρίζει την ισραηλινή κατοχή, με τους συγκεντρωμένους, εργαζόμενους, νέους και λαϊκό κόσμο, να απαιτούν να μην υπάρχει καμία συμμετοχή και στήριξη στον σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού, αλλά και να σταματήσουν η συμφωνία με το Ισραήλ και η ΝΑΤΟική εκπαίδευση πιλότων στο αεροδρόμιο της Μεσσήνης.

Η μηχανοκίνητη πορεία στο τέλος διέσχισε το κέντρο της Μεσσήνης και κατευθύνθηκε προς την Καλαμάτα.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...