Νατάσσας Μποφίλιου: «Η εποχή του θερισμού» – Νέο άλμπουμ

Νατάσσα Μποφίλιου

Τέσσερα χρόνια μετά τη «Βαβέλ», η Νατάσσα Μποφίλιου με τους σταθερούς συνεργάτες της, Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο, επιστρέφουν με ένα νέο άλμπουμ. Το άλμπουμ κυκλοφορεί από την «Cobalt Music», με τίτλο «Η εποχή του θερισμού».

Όπως λένε οι ίδιοι οι καλλιτέχνες για τη νέα τους αυτή δουλειά: «Τα παλιά χρόνια, στις αρχές του καλοκαιριού, οι άνθρωποι της υπαίθρου άφηναν τα χωριά τους, έπαιρναν τα νοικοκυριά τους στην πλάτη και μετέφεραν ολόκληρη την οικογένειά τους στους αγρούς. Εκεί, κάθε μέλος, από το μικρότερο ως το μεγαλύτερο, αναλάμβανε έναν νέο ρόλο προκειμένου να εξασφαλιστεί η σοδειά που θα τους ζούσε όλο τον υπόλοιπο χρόνο.

Ολόκληρη η ζωή τους – με τις χαρές και τις λύπες της – ξεριζωνόταν προσωρινά, μετουσιωνόταν σε κάτι διαφορετικό, έβρισκε νέες ισορροπίες και μέσα από σκληρή δουλειά (μα κι ελπίδα για το μέλλον) συνεχιζόταν η επιβίωση. Κάτι τέτοιο είναι για μας αυτός ο νέος κύκλος τραγουδιών, τέσσερα χρόνια μετά τη Βαβέλ (αρκετή και γόνιμη αγρανάπαυση), σε συνθήκες πρωτόγνωρες για όλους μας, σκάψαμε το χωράφι μας και σας παρουσιάζουμε τους καρπούς της νέας μας σοδειάς, με την ευχή να βοηθήσουν να φωτίσει έστω και λίγο αυτός ο αλλόκοτος χειμώνας».

Αναγνωρίσιμα μουσικά και στιχουργικά ακούσματα, με τη χαρακτηριστική ταυτότητα της καταξιωμένης καλλιτεχνικής τριάδας, τα δέκα τραγούδια του δίσκου αποτελούν μια ώριμη δουλειά που αποπνέει αισιοδοξία. Να σημειωθεί ότι τα τραγούδια συνοδεύονται από δέκα αντίστοιχα, εξαίρετα κινηματογραφικά video clip.

Οι τρεις καλλιτέχνες σχεδιάζουν να παρουσιάσουν τα τραγούδια του νέου άλμπουμ σε ομότιτλη παράσταση τον χειμώνα 2020 – ’21.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...