Ναύτες από Φ/Γ εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους δύο στρατιώτες που τιμωρήθηκαν άδικα

Συνεκπαίδευση της Φρεγάτας ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ με τη γερμανική Κορβέτα FGS LUDWIGHAFEN AM RHEIN στη θαλάσσια περιοχή δυτικά του Λιβάνου στο πλαίσιο της επιχείρησης UNIFIL MAROPS του ΟΗΕ
Συνεκπαίδευση της Φρεγάτας ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ με τη γερμανική Κορβέτα FGS LUDWIGHAFEN AM RHEIN στη θαλάσσια περιοχή δυτικά του Λιβάνου στο πλαίσιο της επιχείρησης UNIFIL MAROPS του ΟΗΕ / Πηγή: Eurokinissi

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον συνάδελφο οπλίτη ιατρό από το 98ο ΤΥΕΘ στη Λέσβο που τιμωρήθηκε επειδή έστειλε χαιρετισμό στο 30ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ και στον συνάδελφο οπλίτη από το 98 ΤΕΘ, επίσης από τη Λέσβο, που τιμωρήθηκε επειδή εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς τον συνάδελφο του γιατρό.

Η έκφραση των πολιτικών μας απόψεων αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα μας. Πόσο μάλλον όταν αυτές στηρίζουν το 30ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ που προωθεί την ειρήνη και αναδεικνύει την πραγματική ρίζα του πολέμου και της προσφυγιάς.

Δεν είδαμε τις διοικήσεις να αντιδρούν έτσι όταν γράφανε συνθήματα Ναζί στρατηγών στους τοίχους των στρατοπέδων, ούτε όταν φωνάζανε συνθήματα μίσους στο Κ.Ε. Πόρος, όπως έχουν καταγγείλει επανειλημμένα συνάδελφοι μας. Τέτοιες αποφάσεις παραπέμπουν σε άλλες επικύνδινες περιόδους της ιστορίας.

Να παρθεί πίσω η άδικη τιμωρία των συναδέλφων στρατιωτών από τη Λέσβο!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο 30ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ.

Ναύτες από τη Φ/Γ Ν.Φ.

Δείτε ακόμα...