Ναύτες από το Α/Γ Σάμος: Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία, δύναμη, κουράγιο! Καλή θητεία!

Ναυτοδίοποι στην τελετή ονοματοδοσίας και ένταξης στο Πολεμικό Ναυτικό του Πλοίου Γενικής Υποστήριξης "ΑΙΑΣ", την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας.
Φώτο Αρχείου / Πηγή: Eurokinissi

Ναύτες από το Α/Γ Σάμος εύχονται Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία, δύναμη, κουράγιο καλή θητεία σε όσους υπηρετούν τη θητεία τους.

Αναφέρουν συγκεκριμένα:

“Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία, δύναμη, κουράγιο! Καλή θητεία!

Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους νέους που υπηρετούν τη θητεία τους. Είτε μόλις ξεκίνησαν, είτε κοντεύουν να τελειώσουν, καλή δύναμη μέχρι να φτάσουν στο τέλος, να βγει η θητεία με υψωμένο το ανάστημα! Συνεχίζουμε να λέμε τη γνώμη μας και να διεκδικούμε τη βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν στα πλοία, στα στρατόπεδα, στις μονάδες μας, την εξασφάλιση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας της υγείας μας τώρα που μετράμε κάθε μέρα νέα κρούσματα ανάμεσα στους συναδέλφους μας! Η δύναμή μας είναι η αλληλεγγύη μεταξύ των στρατευμένων, που αναπτύσσεται μέσα στις δυσκολίες και απαιτήσεις της κοινής μας θητείας.

Χρόνια πολλά και στο alt.gr, το site των στρατευμένων, όπου μπαίνουμε και ενημερωνόμαστε για τις διεθνής αλλά και τις εγχώριες εξελίξεις, διαβάζουμε για τις συνθήκες που επικρατούν σε μονάδες και υπηρεσίες απ’ όλη την χώρα. Στις δύσκολες μέρες και στιγμές της θητείας, το να διαβάζουμε ανταποκρίσεις από τα στρατόπεδα και τα πλοία μας γεμίζει αισιοδοξία και πείσμα να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι.

Ναύτες από το Α/Γ Σάμος

Δείτε ακόμα...