ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαία γραμμή για «θάψιμο» των υποκλοπών στο ΚΚΕ

Σε ενιαία γραμμή είναι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για να μην ερευνηθούν οι υποκλοπές στο ΚΚΕ τόνισε σε δήλωσή του ο βουλευτής του Κόμματος Μανώλης Συντυχάκης μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τις παρακολουθήσεις.

Εξήγησε πως η ΝΔ επικαλείται το απόρρητο και τους λόγους εθνικής ασφάλειας και ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πεισματικά ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για την υπόθεση του ΚΚΕ. Πρόσθεσε ότι είναι σε ενιαία γραμμή διότι θέλουν να υπηρετήσουν το σκοτεινό θεσμικό πλαίσιο που διαμόρφωσαν για να συνεχιστούν οι παρακολουθήσεις. 

Τόνισε ότι η ΝΔ δεν έκανε δεκτό το αίτημα του ΚΚΕ για κλήση και ατόμων για την παρακολούθηση του Κόμματος, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στήριξε το αίτημα του ΚΚΕ και έκανε την πάπια! 

Εκανε λόγο για επανάληψη του φιάσκου και στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής αφού εκτός του ΚΚΕ τα υπόλοιπα κόμματα δεν έθεσε το ζήτημα του αντιδραστικού θεσμικού πλαισίου αφού συμφώνησαν και υλοποίηση κοινοτικές οδηγίες και νόμους που επιτρέπουν τις παρακολουθήσεις χιλιάδων ανθρώπων.

Δείτε ακόμα...