Νέα επιστολή φαντάρων απ’ το ΚΕΕΔ: Πάνω από 160 άτομα σε καραντίνα – “Κάναμε ότι μπορούσαμε” λέει η Διοίκηση

Καταδρομείς - Στρατιώτες - Στρατευμένοι - Φαντάροι
Φώτο Αρχείου / Καταδρομείς / Πηγή: Eurokinissi

Nεοσύλλεκτοι που υπηρετούμε την θητεία μας στο ΚΕΕΔ βιώνουμε από πρώτο χέρι την εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης να πραγματοποιήσει την κατάταξη της ΣΤ ΕΣΣΟ χωρίς να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας των οπλιτών θητείας και του προσωπικού. Υπάρχει διάχυτη ανησυχία σε όλους τους οπλίτες και τις οικογένειές του αν η κυβέρνηση και το υπουργείο έχει συγκεκριμένο σχέδιο που να βάζει πάνω απ’ όλα την υγεία των οπλιτών και τους προαωπικου.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε καραντίνα πάνω από 160 άτομα (επιβεβαιωμένα κρούσματα και οι διμοιρίες τους) σε χώρους που είναι ακατάλληλοι χρησιμοποιώντας μπάνια που χρησιμοποιούνται και από επιβεβαιωμένα κρούσματα. Χωρίς να είναι σίγουρο ότι καθαρίζονται επαρκώς. Όλες τις προηγούμενες μέρες ερχόμασταν σε επαφή με τους φαντάρους αυτούς όπως και τα στελέχη.

Στην αναφορά καταγγείλαμε τις ευθύνες της κυβέρνησης όπως και ρωτήσαμε αν υπάρχει σχέδιο τροφοδοσίας του στρατοπέδου, αν μπει σε καραντίνα το στρατόπεδο.

Η διοίκηση δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, το μόνο που έκανε ήταν να μας υπενθυμίσει ότι αυτή εξάντλησε όλα τα περιθώρια και από εδώ και πέρα είναι ατομική ευθύνη του καθενός να τηρεί τις αποστάσεις, να φοράμε μάσκα μέχρι και στον ύπνο.

Δείτε ακόμα...