Νέα προκλητική απόφαση: Αποφυλακίστηκε ο ναζιστής Π. Ηλιόπουλος

Πηγή: EUROKINISSI

Στις 23 Μάρτη, με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου Βόλου, αποφυλακίστηκε σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο ναζιστής Π. Ηλιόπουλος, πρώην βουλευτής της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 7 χρόνια κάθειρξη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Ο Ηλιόπουλος ήταν από τους πρώτους ναζιστές, εγκληματίες που μεταφέρθηκε σε αγροτική φυλακή και το δικαστικό συμβούλιο του Βόλου τον αποφυλάκισε αμέσως μόλις συμπλήρωσε τα 3/5 (συνυπολογίζοντας τα μεροκάματα), γράφοντας  επί της ουσίας στα παλαιότερα των υποδημάτων του ακόμα και την αναιρετική απόφαση του Αρείου Πάγου.

Ο Ηλιόπουλος είχε υποβάλει δύο αιτήσεις αποφυλάκισης στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών και απορρίφθηκαν. Από πρωτοκλασάτο στέλεχος του αρχηγού Μιχαλολιάκου μεταπήδησε …στο μόρφωμα του καταδικασμένου ναζιστή Ι. Λαγού. Μάλιστα, η σύζυγός του είναι διαπιστευμένη βοηθός του Λαγού στο Ευρωκοινοβούλιο,  από το οποίο και πληρώνεται.                                 

Έτσι βλέπουμε γι’ ακόμη μια φορά να αποφυλακίζουν ναζιστές πριν ακόμα καλά – καλά ξεκινήσει η δίκη σε δεύτερο βαθμό, δημιουργώντας γι’ αυτούς ευνοϊκό κλίμα…

Ο ναζιστής, που το έπαιζε «φιλήσυχος» πολίτης  για ν’ αποφυλακιστεί, είναι αυτός που για τους ναζιστικούς χαιρετισμούς των χρυσαυγιτών και του ίδιου, αλλά και για το τατουάζ με το χιτλερικό σύνθημα «Sieg Heil» («Ζήτω η Νίκη»), ισχυριζόταν μεταξύ άλλων ότι «μου άρεσε η γραμματοσειρά, αν το βλέπατε δεν θα καταλαβαίνατε τι λέει»…

Δείτε ακόμα...