Να φύγουν από τις γειτονιές της Νέας Σμύρνης οι δυνάμεις καταστολής που μέχρι αργά χθες το βράδυ τριγύριζαν τρομοκρατώντας, βρίζοντας και χυδαιολογώντας, φώναζαν οι κάτοικοι απ’ τα μπαλκόνια.
To ΠΑΜΕ ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter βίντεο από την προκλητική προσπάθεια της αστυνομίας να τρομοκρατήσει τους κατοίκους της περιοχής.
Στο διαδίκτυο και στα social media έχουν κυκλοφορήσει διάφορα βίντεο που αποτυπώνουν τα …«επιτεύγματα» της αστυνομίας. Σε ένα από αυτά, μια ομάδα αστυνομικών εμφανίζεται να εισβάλει σε κατάστημα της περιοχής, να τραβάει έξω έναν άνθρωπο και στη συνέχεια να τον ξυλοκοπούν παρά το γεγονός πως είναι δεμένος πισθάγκωνα. Σε μια φωτογραφία, αποτυπώνεται αστυνομικός που είναι συνεπιβάτης σε μηχανή να έχει σηκώσει το όπλο του προς το πλήθος.



