Νέες κινητοποιήσεις των φοιτητών σήμερα για το έγκλημα στα Τέμπη

Στους δρόμους ξανά σήμερα οι φοιτητές απαιτώντας να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη.

Στην Αθήνα οι Φοιτητικοί Σύλλογοι καλούν σε νέο συλλαλητήριο στις 12 μ. στα Προπύλαια.

Σε σύσκεψη συντονισμού που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 18 Φοιτητικοί Σύλλογοι και Σύλλογοι Οικοτρόφων έγινε συζήτηση για τα επόμενα βήματα του αγώνα. Απευθύνουν κοινό κάλεσμα προς όλους τους φοιτητές και τους υπόλοιπους Συλλόγους σε συμμετοχή στα σημερινά συλλαλητήρια, σε πολύμορφες πρωτοβουλίες των Φοιτητικών Συλλόγων και σε πραγματοποίηση νέων γενικών συνελεύσεων την επόμενη εβδομάδα σε κάθε σχολή και τμήμα ώστε να δοθεί συνέχεια στο σχεδιασμό της δράσης τους. Παράλληλα καλούν στο νέο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο που οργανώνουν Συνδικάτα της Αττικής την Κυριακή 12 Μάρτη, στο Σύνταγμα, στις 12 το μεσημέρι.

Στη Θεσσαλονίκη

Φοιτητικοί Σύλλογοι της Θεσσαλονίκης καλούν σε κινητοποίηση στις 12.30 μ.μ. στην Καμάρα.

«Στέρεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή, η νέα γενιά δε σας συγχωρεί» τονίζουν και καλούν σε μαζική συμμετοχή. Μετά το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συντονισμού των Φοιτητικών Συλλόγων στο αίθριο του Πολυτεχνείου.

Στην Πάτρα, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι καλούν σε νέο συλλαλητήριο σήμερα στις 7 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου.

Παράλληλα προχωρούν και σε διαμαρτυρίες στις Διοικήσεις ΟΣΕ, αστικού και υπεραστικού ΚΤΕΛ και άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς στην πόλη, όπως αποφάσισαν χθες έπειτα από σύσκεψη συντονισμού.

Δείτε ακόμα...