Νεοσύλλεκτος Στρατιώτης από τη Μυτιλήνη: Τιμούμε την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Φαντάροι - Στρατιώτες Εθνοφρουράς, 98 ΑΔΤΕ, Λέσβος - Επιτηρητικό Φυλάκιο «Παναγιά» - Δεκέμβρης 2019
Φώτο Αρχείου / Στρατιώτες Εθνοφρουράς, 98 ΑΔΤΕ, Λέσβος – Επιτηρητικό Φυλάκιο «Παναγιά» – Δεκέμβρης 2019 / Πηγή: Eurokinissi

Οι νεοσυλλεκτοι φαντάροι τιμούμε την σημερινή επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Αντλούμε δύναμη από τον ηρωικό αντιδικτατορικό αγώνα των φοιτητών του Πολυτεχνείου αλλά και συνολικά του λαού μας απέναντι στην αμερικανοκινητη χούντα των συνταγματαρχών. εμπνεόμαστε και συνεχίζουμε τον.αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και ιμπεριαλιστικούς πολέμους. 

Ειδικά τη σημερινή εποχή, όπου η χώρα μας εμπλέκεται κάθε μέρα και βαθύτερα στα επικίνδυνα για τον λαό μας ιμπεριαλιστικά σχέδια και μηχανισμούς, όπου με ευθύνη της σημερινής αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων έχει μετατραπεί σε μια απέραντη ΝΑΤΟϊκη βάση από τη Σούδα μέχρι την Αλεξανδρούπολη, τα σύνθηματα που γράφτηκαν με αίμα έξω απο την πύλη του Πολυτεχνείου “Έξω οι ΗΠΑ – Έξω το ΝΑΤΟ” είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.

Τα σύνθημα “οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά” που ακούστηκε κατά την χθεσινή κατάθεση στεφάνων από τους συναδέλφους μας στρατευμένους στο μνημείο των πεσόντων του Πολυτεχνείου, μας γεμίζει δύναμη και υπερηφάνεια για την συνέχεια της θητείας μας, και πρέπει να είναι η απάντηση κάθε νέου στρατευμένου στους εντεινομενους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Το Πολυτεχνείο ζει! 

Νεοσύλλεκτος Στρατιώτης από τη Μυτιλήνη

Δείτε ακόμα...