Νίκος Αμπατιέλος: Χιλιάδες λαού και νεολαίας έστειλαν μήνυμα από τη συγκλονιστική συγκέντρωση του ΚΚΕ

Νίκος Αμπατιέλος: Χιλιάδες λαού και νεολαίας έστειλαν μήνυμα από τη συγκλονιστική συγκέντρωση του ΚΚΕ

Χιλιάδες λαού και νεολαίας έστειλαν χθες μήνυμα από τη συγκλονιστική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα ότι υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα αποφασισμένο, μαχητικό και έτοιμο να συγκρουστεί με την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση, τόνισε ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιά, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο «Open».

Κάλεσε όσους ακόμα σκέφτονται να κάνουν το βήμα σε αυτές τις εκλογές και να ψηφίσουν ΚΚΕ, να δουν τον παλμό και το περιεχόμενο αυτής της συγκέντρωσης για να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι και πως τώρα είναι η ώρα να συμπορευτούν με το ΚΚΕ.

Ο Ν. Αμπατιέλος επισήμανε ότι ο κόσμος έχει πλέον μεγάλη πείρα από τις κυβερνήσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, αλλά και από το πώς στάθηκαν ως αντιπολίτευση αυτά τα κόμματα και αναγνωρίζει ότι σε αυτή τη φάση το κρίσιμο είναι να υπάρχει αντίπαλο δέος, να υπάρχει κάποιος που να τρομάζει την επόμενη κυβέρνηση και αυτό είναι μόνο το ΚΚΕ.

Ακόμα, χαρακτήρισε πρόκληση και προσβολή από πλευράς του πρωθυπουργού να μιλά για εργαλειοποίηση σχετικά με τις απεργίες των σιδηροδρομικών μετά το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, αλλά πήρε απάντηση από τα εκατομμύρια λαού και νεολαίας που διαδήλωσαν σε όλη τη χώρα με σύνθημα «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας».

Δείτε ακόμα...