ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 9-11

Πόλο Γυναικών
Πηγή: Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής και στη 2η αναμέτρηση, αυτή τη φορά στην έδρα της Βουλιαγμένης με 9-11. Έκανε έτσι ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τρεμπλ αλλά και του 8ου διαδοχικού πρωταθλήματος και 12ου συνολικά στην ιστορία του τμήματος.

Η παίκτριες της Βουλιαγμένης μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και στο 1ο οκτάλεπτο βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 4-2. Παρά την αντεπίθεση των παικτριών του Ολυμπιακού η Βουλιαγμένη κατάφερε να πάει στο ημίχρονο στα αποδυτήρια προηγούμενη με 7-6.

Στο 3ο οκτάλεπτο οι παίκτριες του Παυλίδη έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να προηγηθούν με 8-9. Συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και τελείωσαν το παιχνίδι με 9-11.

Ο τρίτος τελικός της σειράς θα γίνει στο κολυμβητήριο του Πειραιά την Κυριακή 30/5.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-4, 1-3, 1-2

ΝΟ Βουλιαγμένης: Κοτσιώνη, Ανδρεάδη, Χυδηριώτη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου , Ξενάκη , Νίνου 3, Πάτρα Μ.2 , Κώτσια 2 , Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή 1, Καϊάφα, Πάτρα Ειρ., Καλογεροπούλου, Σάντα.

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Κανετίδου, Αβραμίδου 2 , Σιούτη 1, Πλευρίτου Μαργ. 1, Χαλδαίου, Πλευρίτου Βασ.3, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1 , Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά, Δουρέκα.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...