Ντελιβεράδες της e-food στο Πάρκο «Τρίτση»

Ντελιβεράδες της e-food έφτασαν στο χώρο του 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στο Πάρκο Τρίτση. 

Τον παλμό του αγώνα τους μετέφεραν στο 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» εργαζόμενοι στην «e-food», που με τα μηχανάκια τους μπήκαν στο χώρο και κατευθύνθηκαν προς το Εργατικό Στέκι, εκεί όπου σήμερα συναντιούνται οι νέοι εργαζόμενοι και δίνουν τον τόνο: Οργανωνόμαστε στα Σωματεία μας, αγωνιζόμαστε, ο νόμος-έκτρωμα θα μείνει στα χαρτιά!

Αυτήν την ώρα στο Εργατικό Στέκι ξεκινάει η συζήτηση «Με την οργάνωσή μας μπλοκάρουμε τον νόμο-έκτρωμα για τα Εργασιακά μέσα σε κάθε χώρο δουλειάς». Θα μιλήσουν: Γεωργία Γεωργιάδου, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Μετάλλου Αττικής, Ντίνα Γκογκάκη, πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Μάρκος Μπεκρής, πρόεδρος της ΕΝΕΔΕΠ (COSCO), Γιώργος Στεφανάκης, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Ν. Αττικής. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Μπολάκης.

Τους εργαζόμενους υποδέχτηκε με χειροκροτήματα ο κόσμος στο 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή». Με χειροκροτήματα τους υποδέχτηκε και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, την ώρα που διέσχιζαν το Πάρκο Τρίτση.


Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...