Ο Νετανιάχου δηλώνει ότι πρέπει να «καθαρίσει» η Γάζα για να γίνει το Ισραήλ κόμβος διακίνησης ενέργειας και εμπορευμάτων!

Ενώ φουντώνουν και πάλι τα παζάρια για μια «κατάπαυση του πυρός» με το πιστόλι στον κρόταφο των Παλαιστινίων, ο σφαγέας Νετανιάχου σήμερα βρήκε το ιδανικό περιβάλλον για να μιλήσει για τη «βρώμικη δουλειά» που κάνει – όπως είχε πει ο Γερμανός καγκελάριος – για να προωθηθούν οι «ευαγείς» στόχοι των καπιταλιστών των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ σε σύγκρουση με τους ανταγωνιστές τους. 

Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η εταιρεία που διαχειρίζεται τον αγωγό «Trans – Israel» που μεταφέρει πετρέλαιο από την Ερυθρά Θάλασσα στη Μεσόγειο, είπε σύμφωνα με την Jerusalim Post, ότι «δεν θα υπάρξει Χαμάς, δεν θα επιστρέψουμε σε αυτό, τελείωσε». Ομολογώντας έτσι ότι στόχος είναι η συνέχιση των δολοφονικών επιδρομών μέχρι κατακτήσει όλη τη Γάζα και να ενταφιάσει το δικαίωμα των Παλαιστινίων σε ελεύθερη πατρίδα. 

Εξήγησε όμως και τους λόγους που θα συνεχίσει τη γενοκτονία: «Οι ευκαιρίες μας είναι τεράστιες. Δεν πρόκειται να τις χάσουμε» και ως «ευκαιρίες» χαρακτήρισε την  «εξασφάλιση του μέλλοντός μας, οικονομικά, εθνικά, διεθνώς και ενεργειακά» και γι΄ αυτό υποσχέθηκε ότι θα «συνδέσει τις ενεργειακές πηγές της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Αραβικής Χερσονήσου με τη Δύση».

Την ίδια στιγμή ένας ακόμα υπουργός του κράτους – δολοφόνο μίλησε και αυτός για «ευκαιρίες». Σύμφωνα με τους Times Of Israel, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιαρίβ Λεβίν χαρακτήρισε ως «ιστορική ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσουμε» την κατοχή της Δυτικής Όχθης!

Και ενώ οι μακελαρηδες ομολογούν τα αίσχη τους, ο κατοχικός στρατός του Ισραήλ, μόνο σήμερα, σύμφωνα με το Al Jazeera έχει σκοτώσει στη Γάζα 43 Παλαιστινίους ενώ μέσα σε 5 εβδομάδες έχει εκτελέσει 600 πεινασμένους Παλαιστινίους, εκ των οποίων οι 250 τις τελευταίες 48 ώρες, στα κέντρα διανομής «βοήθειας» που αντί για φαγητό προσφέρουν θάνατο.  

Δείτε ακόμα...