Οι φαντάροι ζητούν την ανωτάτη των ποινών για τους Χρυσαυγίτες

Ορκωμοσία Φαντάροι

Στις 7 Οκτώβρη επικυρώθηκε από το δικαστήριο η λαϊκή απαίτηση της καταδίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Βέβαια η Χρυσή Αυγή έχει καταδικαστεί πρώτα και κύρια στη συνείδησή μας τόσο για τα εγκλήματά της όσο και για τη σάπια ναζιστική ιδεολογία της. Όμως, είναι στ’ αλήθεια μια ιστορική απόφαση που γεμίζει χαρά την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, μέσα σε αυτόν και τους στρατευμένους νέους.

Ο λαός μας δεν απαιτεί τίποτε λιγότερο από τις ανώτατες των ποινών για τους ναζιστές εγκληματίες, χωρίς φυσικά να εφησυχάζουμε. Μπορεί να κερδήθηκε μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος. Συνεχίζουμε αποφασιστικά τον αγώνα μας για την απομόνωση των φασιστών και των ρατσιστικών, ναζιστικών εγκληματικών απόψεών τους. Η θέση των ναζί είναι έξω από τις γειτονιές μας και τους χώρους δουλειάς, έξω από τα σωματεία, τα σχολεία και τις σχολές μας, έξω από τα στρατόπεδα όπου συχνά βρίσκουν χώρο να χύσουν το δηλητήριο τους. Στο χέρι όλων μας είναι είναι να μη ξανασηκώσουν κεφάλι.

Ειδικά μέσα στα στρατόπεδα, η μαχητική κι αποφασιστική στάση των φαντάρων είναι αυτή που τους κάνει να λουφάζουν ξανά στις τρύπες τους, μόλις παν να ξεμυτίσουν. Το ανάστημα που σηκώνεται απέναντι σε κάθε εθνικιστικό σύνθημα, σε κάθε ρατσιστικό σχόλιο είναι αυτό που εμποδίζει τη δράση τους και τους βάζει στη θέση τους. Κι αυτή τους η θέση είναι στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, εκεί όπου πραγματικά ανήκουν.

Φαντάρος από τη Λήμνο

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...