Οι φωνές μας να γίνουν πιο δυνατές! Συμπαράσταση στον συμφάνταρό μας του 644 Μ/Κ ΤΠ!

Στρατιώτες της ΕΛ.ΔΥ.Κ.
Φώτο Αρχείου / Στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ / Πηγή: Eurokinissi

«Η τακτική που ακολουθήθηκε στο στρατόπεδο Κανδυλάπτη στην Αλεξανδρούπολη ξεπερνά κάθε προηγούμενο και θυμίζει άλλες εποχές, επισημαίνει σε επιστολή του στρατιώτης της ΕΛΔΥΚ που επαναπατρίσθηκε», καλώντας σε «συμπαράσταση στον «συμφάνταρό μας».

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Διάβασα το άρθρο για την κατά παραγγελία ψυχολογική γνωμάτευση του συμφάνταρου που υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη και μόνο αηδία μπορεί να προκαλέσει. Τέτοιου είδους πρακτικές είναι απαράδεκτες και δείχνουν ταυτόχρονα πόσο πολύ τους ενοχλεί η αντίδραση και η αντίσταση ενάντια στον παραλογισμό όχι μόνο του στρατού,  αλλά όλου του συστήματος. Την ίδια στιγμή που όλα ρίχνονται στην ατομική ευθύνη και οι συγκεντρώσεις απαγορεύονται “για το καλό της πορείας της πανδημίας”, τα μέτρα στα στρατόπεδα είναι όχι μόνο ελλειπέστατα αλλά ανύπαρκτα, καθώς όπως έχει αναφερθεί και σε αυτή αλλά και σε άλλες καταγγελίες, στρατιώτες που βρίσκονται θετικοί ταξιδεύουν κανονικά στο στρατόπεδο προορισμού τους. Τα τεστ δηλαδή γίνονται για τη χαρά της γνώσης! 

Σε όλο αυτό το κλίμα, όσες φωνές αντιδρούν φαίνεται πως πρέπει και να φιμωθούν κατά την άποψή τους, αλλά η τακτική που ακολουθήθηκε στο στρατόπεδο Κανδυλάπτη στην Αλεξανδρούπολη ξεπερνά κάθε προηγούμενο και θυμίζει άλλες εποχές. Δεν ανεχόμαστε να μας αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο! Καταδικάζουμε τις άθλιες και φασίζουσες πρακτικές τους! Οι φωνές μας να γίνουν πιο δυνατές! Συμπαράσταση στον συμφάνταρό μας!

Επαναπατρισθέντας στρατιώτης ΕΛΔΥΚ»

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...