Οι ναζί στη φυλακή: Σήμερα στις 8 πμ στο Εφετείο Αθηνών

Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ ενάντια στους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής

Με το αίτημα «Οι ναζί στη φυλακή» πλήθος συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων καλούν σήμερα στις 8 π.μ. στο Εφετείο Αθηνών, καθώς ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Η απαίτηση είναι μια: «Να μπουν ακόμα πιο βαθιά στη φυλακή οι εγκληματίες της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής».

«Όπως στις 7 Οκτωβρίου 2020, έτσι και τώρα θα δώσουμε δυναμικά το παρών για να συμβάλουμε ώστε να μπουν ακόμα πιο βαθιά στη φυλακή οι εγκληματίες της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Να ορθώσουμε τείχος στην προσπάθεια που γίνεται να αναιρεθεί η καταδίκη τους ή να πέσουν στα μαλακά οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν. Η πάλη ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά δεν σταματά. Τα συνδικάτα και ο εργαζόμενος λαός έχουμε πείρα, είμαστε σε επαγρύπνηση, σε αγωνιστική ετοιμότητα, μαζικά απαιτούμε: Οι ναζί στη φυλακή!» τονίζει στο κάλεσμά του το ΠΑΜΕ.

Στάση εργασίας έχουν προκηρύξει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (8 π.μ. – 11 π.μ.), το Εργατικό Κέντρο Πειραιά (7 π.μ. – 11 π.μ.) και η ΑΔΕΔΥ (7 π.μ. – 11 π.μ.).

Κάλεσμα να στηριχθεί η μάχη ενάντια στη Χρυσή Αυγή απευθύνουν η οικογένεια του Παύλου Φύσσα και οι συνήγοροι της Πολιτικής Αγωγής.

Σε μαζική συμμετοχή καλούν ακόμα η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής, Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αττικής, η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας και δεκάδες ακόμα Σωματεία και φορείς.

Δείτε ακόμα...