«Οι σημερινοί και αυριανοί καλλιτέχνες δεν αφήνουν την τύχη τους σε ξένα χέρια»

νίκος παπαναστασης

«Μας γεμίζει αισιοδοξία ότι οι σημερινοί και αυριανοί καλλιτέχνες δεν αφήνουν την τύχη τους σε ξένα χέρια, πιστεύουν στη δύναμή τους και το έδειξαν στους αγώνες και δεν περιμένουν κανέναν ούτε να τους χαρίσει αυτά που δικαιούνται ούτε να παίξει με το μέλλον τους και με ότι εκπορεύεται από τον καλλιτεχνικό κόσμο που έχει αποδέκτη το λαό» σημείωσε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του «Κόντρα», ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος στο νομό. 

Είπε πως τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για τους καλλιτέχνες δεν μας εφησυχάζουν και δεν αποτρέπουν και τη μελλοντική στόχευση της κυβερνητικής πολιτικής σε σχέση με τους καλλιτέχνες και τον κάθε τομέα της Τέχνης. 

Σχετικά με το επίδομα στους συνταξιούχους, ανέφερε ότι όχι μόνο δε φτάνει αλλά δεν είναι ούτε καν ασπιρίνη, πως «η κυβέρνηση από τη μία τσέπη βάζει μία δραχμή και από την  άλλη παίρνει δύο. Οι συνταξιούχοι δεν έχουν να ελπίζουν τίποτα» και πως θα γυρίσει μπούμερανγκ στην κυβέρνηση γιατί αποκαλύπτεται η πολιτική παραπλάνησης που εφαρμόζει.

Σε ότι αφορά το θέμα των συνεργασιών, τόνισε πως η άρνηση του ΚΚΕ είναι καθαρά πολιτική, εδράζεται στην πολιτική που εκφράζουν τα άλλα αστικά κόμματα και υπογράμμισε ότι στα κύρια νομοσχέδια ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συμφωνούν στο 100%.

Δείτε ακόμα...