Ολοκληρώθηκαν οι τελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών Θητείας της 2020 E΄ ΕΣΣΟ

Νεοσύλλεκτοι ορκωμοσία Θήβα
Από τις ορκωμοσίες των Νεοσύλλεκτων της Ε’ ΕΣΣΟ 2020 / Πηγή: ΓΕΣ

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη της μετάδοσης και διασποράς του νέου κορονοϊού, πραγματοποιήθηκαν οι τελετές ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών Θητείας της 2020 Ε΄ΕΣΣΟ.

Οι ορκωμοσίες πραγματοποιήθηκαν και σε αυτή τη σειρά κεκλεισμένων των θυρών λόγω Covid-19.

Υπενθυμίζεται πως δεν έλειψε κι αυτή τη φορά σε ορισμένα στρατόπεδα η στοχοποίηση νεοσύλλεκτων που δηλώνουν ότι πιστεύουν σε άλλη θρησκεία ή δεν πιστεύουν καθόλου. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις φαντάροι κλήθηκαν να ορκιστούν αργότερα ξεχωριστά απ’ τους συναδέλφους τους σε αποθήκες και άλλα κτήρια των μονάδων όπως το ΚΨΜ.

Η νέα σειρά είδε στην πράξη ότι τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν σε μια σειρά περιπτώσεων, με χαρακτηριστικότερη την κατάκλιση σε μικρούς ακατάλληλους χώρους μεγάλου αριθμού φαντάρων.

Το alt.gr σταθερά στο πλευρό των φαντάρων επικοινωνεί και δημοσιεύει τις διαμαρτυρίες τους, ώστε να δίνεται άμεση λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Δείτε ακόμα...