Οργανώσεις ΚΚΕ στον Πειραιά: Σε κλίμα μάχης οι συσκέψεις για την οργάνωση της πολιτικής εξόρμησης του Κόμματος στο λαό

Συσκέψεις του ΚΚΕ στη Β' Πειραιά

Σε κλίμα μάχης πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, συσκέψεις – συζητήσεις συστράτευσης και δράσης για την οργάνωση της πολιτικής εξόρμησης του ΚΚΕ στο λαό, μπροστά στη μάχη των βουλευτικών εκλογών, από τις Κομματικές Οργανώσεις των Δήμων της Β’ Πειραιά, (Νίκαια -Ρέντη, Κορυδαλλού, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος).

Παρευρέθηκαν υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, άλλοι συμπορευόμενοι με το ΚΚΕ, καθώς και υποψήφιοι στη Β’ Πειραιά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, τις εισηγητικές ομιλίες έκαναν ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΤΕ Πειραιά και ο Γιώργος Καλαμαράς, δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου – Δραπετσώνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στη συζήτηση εκφράστηκε διάθεση από όλους τους παρευρισκόμενους να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ στους κατοίκους της περιοχής και στις βουλευτικές εκλογές.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφια στη Β’ Πειραιά, ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Πειραιά και πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας και ο Ανέστης Τσουρακάκης, συνταγματάρχης εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών.

Αντίστοιχα, στη σύσκεψη στο Δήμο Περάματος την εισηγητική ομιλία έκανε ο Μανώλης Ραπανακης και χαιρέτησαν η Στέλλα Παπαοικονόμου, υποψήφια βουλευτής στη Β’ Πειραιά, ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Πειραιά και ο Ανέστης Τσουκαράκης, οι οποίοι έδωσαν τον στίγμα της μάχης και τις δυνατότητες που υπάρχουν να εκφραστεί συμπόρευση με το ΚΚΕ. Το λόγο πήραν και άλλοι συμμετέχοντες από τους οποίους εκφράστηκε διάθεση για συμβολή και θέματα που χρειάζεται να ανοίξουμε μπροστά στις εκλογές όπως η κατάσταση στα σχολεία του Περάματος κ.α..

Δείτε ακόμα...