Οριστικά στη Ριζούπολη ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος

Στο «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης θα διεξαχθεί και επίσημα (τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών το ήθελαν ως το πρώτο φαβορί) ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ την Κυριακή 26 Ιουλίου (21:00), όπως αποφασίστηκε την Τετάρτη (8/7) από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Στην ψηφοφορία που διεξήχθη από την ΕΕ για το γήπεδο της Ριζούπολης υπήρξαν 12 «υπέρ» και τέσσερα «παρών» (από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση). Από την άλλη, μόνο ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, ψήφισε «όχι».

Η πλευρά των Πειραιωτών, θεωρώντας τη Ριζούπολη «κιτρινόμαυρη» περιοχή, αντιπρότεινε το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το «Κλεάνθης Βικελίδης» και το Παγκρήτιο. Χωρίς, όμως, οι προτάσεις για τα γήπεδα αυτά να γίνουν δεκτές. Μάλιστα, εξαιρουμένου του δευτέρου δεν υπήρξε καν συζήτηση εκ μέρους της Επιτροπής, καθώς το μεν πρώτο αποτελεί έδρα του Ολυμπιακού και το δε τρίτο δεν βρίσκεται σε κατάλληλη κατάσταση για τη διοργάνωση αγώνων.

Α.Μ.

Δείτε ακόμα...