«Ως το ανέφικτο»: Η πρώτη ποιητική συλλογή της Μαρίας Χριστινάκη απο τις εκδόσεις «Φίλντισι» – Παρουσίαση από την θεατρική ομάδα «Όραμα»

Η πρώτη ποιητική συλλογή της Μαρίας Χριστινάκη «Ως το ανέφικτο» από τις εκδόσεις «Φίλντισι» παρουσιάζεται, ως θεατρικό δρώμενο από την θεατρική ομάδα Όραμα, στο Cafe Νομισματικού Μουσείου, Πανεπιστημίου 12 (σταθμός μετρό Σύνταγμα), την Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 8μμ. Ένα ταξίδι ψυχής

Εξώφυλλο του βιβλίου της ποιητικής συλλογής «Ως το ανέφικτο» της Μαρίας Χριστινάκη από τις εκδόσεις «Φίλντισι»
Εξώφυλλο του βιβλίου της ποιητικής συλλογής «Ως το ανέφικτο» της Μαρίας Χριστινάκη από τις εκδόσεις «Φίλντισι»

«Ως το ανέφικτο»

Με αφορμή την έκδοση της πρώτης ποιητικής συλλογής της Μαρίας Χριστινάκη από τις εκδόσεις «Φίλντισι» τα μέλη της ομάδας «Όραμα» κάνουμε μια απόπειρα ν’ απεκδυθούμε ρόλους και μάσκες της καθημερινότητας να μιλήσουμε από καρδιάς να μετουσιώσουμε τον λόγο του ενός σε πράξη των πολλών. Παίρνουμε εννιά ποιήματα για κουπιά, πυξίδα την αλήθεια μας και σαλπάρουμε για ένα ταξίδι «Ως το ανέφικτο»!

Μέλη της ομάδας «Όραμα», με αλφαβητική σειρά, οι:

Γιούλη Βομπίρη, Γιάννης Γαβρίλης, Άννα Γεωργέλλη, Χριστίνα Ηλία, Ιωσηφίνα Ιακωβίδου, Μαρία Κολοβού, Ανθούλα Κουτούπη, Θάλεια Παπαδοπούλου, Μαρία Χριστινάκη.

Η ποιητική συλλογή εκδόθηκε από τις εκδόσεις «Φίλντισι» και θα διατίθεται τη μέρα της εκδήλωσης στην τιμή των 10 ευρώ. Την έκδοση κοσμούν έργα ζωγραφικής της Αννίτας Ουγουρλόγλου.

Μέρος των εισπράξεων διατίθεται για την κάλυψη αναγκών ηλικιωμένων που φιλοξενούνται σε γηροκομείο της Αττικής.

Κρατήσεις απαραίτητες στο τηλ: 6974386500

«....  φύλλο που θρέφεται από ρίζα σφηνωμένη στα έγκατα
εκεί που όμοιός σου δεν τολμά να κατεβεί
να την ποτίσει αέρα και νερό
μην ξεραθεί
το φύλλο εκείνο μόνο
σε ικετεύει
“σάλεψε!’’ »

Μ.Χ.

Δείτε ακόμα...