Ουρανία Μιχαλολιάκου: Το φασιστοειδές αξιοποίησε το μικρόφωνο που συνεχίζει να της δίνει η δημοτική αρχή Αθήνας

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου κατά τη μεταφορά των καταδικασθέντων εγκληματιών μελών της Χρυσής Αυγής από τη ΓΑΔΑ
Η Ουρανία Μιχαλολιάκου κατά τη μεταφορά των καταδικασθέντων εγκληματιών μελών της Χρυσής Αυγής από τη ΓΑΔΑ / Πηγή: Eurokinissi

Το θράσος των φασιστοειδών δεν έχει όριο. Αφού καταδικάστηκε στη συνείδηση του λαού ο ναζισμός της Χρυσής Αυγής – μετά και την ανυποχώρητη στάση του ΚΚΕ όλα αυτά τα χρόνια – ως εγκληματική ιδεολογία, τώρα επανέρχονται. Αξιοποιούν τη στάση δημοτικών και περιφερειακών αρχών να συνεχίζουν να τους αφήνουν να σκορπούν το αντιδραστικό τους δηλητήριο. Τελευταίο κρούσμα ήταν η κόρη του Φιρερίσκου Μηχαλολιάκου, Ουρανία, που αξιοποίησε το μικρόφωνο που συνεχίζει να της παραχωρεί η δημοτική αρχή Αθήνας για να κατηγορήσει άλλον δημοτικό σύμβουλο ότι εμπλέκεται στη πυρκαγιά στη Μαρφίν.

Συγκεκριμένα έδωσε στα πρακτικά μια φωτογραφία όπου φαίνεται σημερινός δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων να βρίσκεται έξω από το φλεγόμενο κτίριο μαζί με άλλους διαδηλωτές.

Μαρφίν: Δολοφονική δράση κουκουλοφόρων και εγκληματικές ευθύνες διοίκησης

Για την ιστορία, στη Σταδίου, την ώρα της προβοκατόρικης και παρακρατικής δολοφονικής πυρπόλησης της Τράπεζας βρίσκονταν χιλιάδες εργαζόμενοι της Αθήνας. Μάλιστα η απεργιακή συγκέντρωση εκείνης της μέρας, 5ης Μάη 2010, αποτέλεσε την κορύφωση της λαϊκής πάλης ενάντια στους αντιλαϊκούς – αντεργατικούς νόμους της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ). Τότε, σύσσωμοι, Κυβέρνηση, Αντιπολίτευση (ΝΔ), αστικά μέσα ενημέρωσης και κυρίως η μεγαλο-εργοδοσία – σαν έτοιμοι από καιρό – αξιοποίησαν το γεγονός για κάμψουν τη λαϊκή οργή απέναντι στην πολιτική τους. Θυμίζουμε ότι η δολοφονική δράση κουκουλοφόρων και η εγκληματική εντολή της διοίκησης της Μαρφίν να κλειδώσει εντός του κτιρίου 25 με 30 τραπεζοϋπάλληλους οδήγησε στο θάνατο 3 από ασφυξία κι αναθυμιάσεις.

Κανένα βήμα στους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής

Το φασιστειδές Ουρανία Μιχαλιάκου βρήκε αφορμή από το ξανάνοιγμα της υπόθεσης Μαρφίν για να συγκρίνει και να καταδικάσει τις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις που έκριναν ως εγκληματική οργάνωση το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα στη γραμμή των καταδικασθέντων φασιστοειδών της Χ.Α., που κλαψούριζαν στο Εφετείο 4 χρόνια, επικαλέστηκε ότι είναι μια κόρη που στα γενέθλιά της στερείται τον πατέρα της!!! Φανταστείτε γέλιο που πέφτει από τους συγκρατούμενους των φασιστοειδών στις φυλακές!

Το γεγονός ότι σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο υπερασπίστηκε τον δημοτικό σύμβουλο δεν αναιρεί στο ελάχιστο την ευθύνη της δημοτικής αρχής του Δήμου Αθηναίων που συνεχίζει να δίνει το λόγω σε φασιστοειδή σαν τη Μιχαλολιάκου. Η επίκληση της νομιμότητας, που αξιοποιείται και σήμερα από τη διοίκηση Μπακογιάννη, είναι που εξέθρεψε το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής από το 2010.

Ο ελληνικός λαός θα συνεχίζει να τσακίζει το φασισμό στοχεύοντας το σύστημα που τον γεννά

Ο λαός χρειάζεται να απομονώσει τα απομεινάρια της εγκληματικής ιδεολογίας του Ναζισμού. Να τους αποκαλύπτει σε όποια «πολιτική φτερούγα» αναζητήσουν κρυψώνα. Συνεχίζουν να δρουν και με τις υστερικές τους παρεμβάσεις προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον γνήσιο λαϊκό πατριωτισμό.

Δεν θα τους περάσει! Ο ελληνικός λαός θα συνεχίζει να τσακίζει το φασισμό κάθε φορά που το σύστημα τον χρειάζεται.

Δείτε ακόμα...