Ούτε άχνα…

Ο Αλ. Τσίπρας με τον αντικομμουνιστή Ηλία Τζωρτζόπουλο

Πριν από λίγες μέρες ο Ριζοσπάστης αποκάλυπτε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε στην Καστοριά με τον Ηλία Τζωρτζόπουλο, πρόεδρο της Ενωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ). Πρόκειται για τους σεσημασμένους αντικομμουνιστές που οργανώνουν τις «γιορτές μίσους» στο Βίτσι και στον Γράμμο μαζί με φασιστοειδή από όλη τη χώρα.

Μετά το δημοσίευμα, «πηγές του ΣΥΡΙΖΑ» διακινούσαν πως η επαφή έγινε «στο πόδι», αλλά τους διέψευσε ο ίδιος ο Τζωρτζόπουλος, που σε τοπικό ραδιόφωνο μίλησε με θέρμη για τη συνάντησή του με τον Τσίπρα. Ο κόσμος (στην Καστοριά) το είχε τούμπανο και ο ΣΥΡΙΖΑ (και τα ΜΜΕ του) κρυφό καμάρι!

Αμέσως μετά η εημερίδα αποκάλυπτε ότι πριν τη συνάντηση του Τσίπρα με τον αντικομμουνιστή Τζωρτζόπουλο, είχε γίνει συνάντηση (προετοιμασίας;) κλιμακίου στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με αντιπροσωπεία της ΕΑΑΣ! Αχνα και πάλι από τον ΣΥΡΙΖΑ!

«Τρίτη και φαρμακερή» για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια», αφού ήδη από το 2014 αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε επίσημα με αντιπροσωπεία της Ενωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού. Μάλιστα, την ίδια μέρα, η Ενωση συνάντησε και τη Χρυσή Αυγή, όπου επιβεβαιώθηκαν οι …κοινοί τους στόχοι.

Μέχρι σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα Μέσα του δεν έχουν ενημερώσει γι’ αυτά τα τουλάχιστον «περίεργα» που συμβαίνουν πριν από κάθε εκλογική μάχη. Οπως μαθαίνουμε μάλιστα, ο Τζωρτζόπουλος δεν ήταν ο μόνος σεσημασμένος ακροδεξιός με τον οποίο συναντήθηκε και χαριεντίστηκε στην Καστοριά ο Τσίπρας.

Ποιος ξέρει; Μπορεί να είναι τόσο μεγάλη η αγκαλιά της …«προοδευτικής» διακυβέρνησης, που να χωράει ακόμα και αντικομμουνιστές του κονσερβοκουτιού!

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...