Παίρνει τα… κλειδιά των Άνω Λιοσίων η ΑΕΚ

Πηγή: EUROKINISSI

Όλο και πιο κοντά στη «μετακόμισή» της στο Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων βρίσκεται η ΑΕΚ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (12/6) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του μεγαλομέτοχου της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου, με εκπροσώπους της Πολιτείας στο Υφυπουργείου Αθλητισμού, στην οποία υπήρξε σύμπνοια απόψεων.

Παρόντες στο ραντεβού ήταν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, η Χριστίνα Τσιλιγκίρη (πρόεδρος του ΣΕΦ, όπου ανήκει το γήπεδο στα Λιόσια) στελέχη του Υπουργείου και της Γραμματείας Αθλητισμού, καθώς και ο τιμ μάνατζερ της Ένωσης, Γιώργος Χήνας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη χρήση των εγκαταστάσεων από τις Ομοσπονδίες, οι οποίες χρησιμοποιούσαν μέχρι τώρα το κλειστό. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ θα τους παραχωρήσει γραφεία, ενώ κάποια Σαββατοκύριακα, στα οποία δεν θα έχει αγώνες θα μπορούν να φιλοξενούνται αθλητικές δραστηριότητες στο γήπεδο.

Από εδώ και πέρα, αναμένεται ένα τεχνικό meeting και στη συνέχεια -πιθανώς την ερχόμενη βδομάδα- θα «πέσουν» οι υπογραφές στο συμφωνητικό μίσθωσης, το οποίο θα έχει διάρκεια 20 έτη με ύπαρξη ειδικού όρου για επέκταση.

Μεγάλος στόχος των ανθρώπων του «δικεφάλου» είναι οι προπονήσεις της νέας σεζόν (τον προσεχή Αύγουστο) να ξεκινήσουν στο νέο «σπίτι» της ομάδας.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...