ΠΑΜΕ: Η ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα του Ισραήλ σε ένα βίντεο

Ισραηλινοί στρατιώτες φωτογραφίζουν μικρά παιδιά για να τα φακελώσουν

Το  ΠΑΜΕ καταγγέλλει την συνεχιζόμενη τρομοκρατία που βιώνει ο παλαιστινιακός λαός από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στις 17 Νοέμβρη από την ισραηλινή οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων B’ Tselem καταγράφεται η καθημερινή βαρβαρότητα που βιώνουν οι παλαιστίνιοι, ακόμα και τα μικρά, μωρά παιδιά, όταν πάνοπλοι ισραηλινοί στρατιώτες εισβάλλουν στο σπίτι τους και αφού συλλάβουν τα μεγαλύτερα παιδάκια στήνουν τα μικρότερα στον τοίχο και ειρωνευόμενοι τα βγάζουν φωτογραφίες για να τα φακελώσουν!»

«Αυτή τη καθημερινή βαρβαρότητα την υποστηρίζουν και τη  νομιμοποιούν οι ΗΠΑ – ΕΕ και οι κυβερνήσεις, όπως της Ελλάδας, που συνεργάζονται και στηρίζουν το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ» επισημαίνει το ΠΑΜΕ, υπογραμμίζοντας:

«Αυτή η βαρβαρότητα πρέπει να σταματήσει και θα σταματήσει από τους αγώνες των λαών ενάντια στις κυβερνήσεις και οργανισμούς που συνεχίζουν να εξισώνουν τον θύτη με το θύμα. Ενάντια σε αυτούς που εξισώνουν τον πάνοπλο ισραηλινό στρατιώτη με το πεντάχρονο παλαιστινιόπουλο που στήνεται στον τοίχο σαν εγκληματίας!

Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού. Στεκόμαστε στο πλευρό των παιδιών. Αγωνιζόμαστε ενάντια στο βάρβαρο ιμπεριαλιστικό τέρας, για την ειρήνη των λαών.

Έξω από τις συμμαχίες των ιμπεριαλιστών

Τώρα να σταματήσει κάθε συνεργασία της Ελλάδας με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ».

Δείτε ακόμα...